|
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Gigabyte 8I945PL-G za 675 kn u Ve-milu. Ima 3 PCI utora i upogonjena je sa i945PL chipsetom, koji je "budget" chip za dual core Intel procesore ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Gore dvije navedene sam htio preporučiti: Gigabyte GA-8I945-G Asus P5LD2-SE |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
|
To sam i ja isto mislio ali Crash kaže da mu treba ploča čija cijena ne prelazi 700 kn,tako da pretpostavljam kako je budget već "nategnut" ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
dobro zboriš swarm... imat ću 1000kn za proc i 600-700 za ploču... a još moram i ddr2 nabavit... moram prodat ovaj svoj ddr i to je to... na te ploče neće ići conroe, jel? koji ddr2 da uzmem? šta mi je bolje 2x512 ili 1gb stick pa kasnije još jedan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
|
Nažalost ne, Conroe bi mogao ići na ploče sa i975x chipsetom, regulatori napona za proc nisu po mjeri Conroeu čak niti na sadašnjim i975x pločama. i975x će podržavati Conroea ako izađu matične sa regulatorima napona koji pašu Conroea ![]() Najbolje ti je uzeti 1 Gb stick,pa kasnije još jedan. Ova Gigabaytica je ograničena na max 2 Gb RAM-a. Asusica podržava 4 Gb... 1 Gb stick je najbolji izbor. Ako možeš dati 600 kn za RAM, uzmi Kingmaxov keks (u Ve-milu). Ako nemaš toliko love, imaš GoodRam za 566 kn (također Ve-mil). Koliko sam čuo za GoodRam, oni imaju slodne stvari, samo ne znam kakvi su clockeri.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
što mislite o ovoj ploči? MBO ASROCK, s. 775, 775XFire-ESATA2, i945PL, BUS 800 MHz, serial ATA II, RAID, 5.1 zvuk, LAN, DDR 2, ATX 2 Cijena 568,00 kn (sa PDV-om) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
podpisujem...imao ju...fakat fora pogotovo gli=) inace ako nemas pare za gli zemi si -j verziju 706 kuna dode u zgu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Chrash, oces qpit 805-icu, ja bi ju mozda prodao...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prečupavi mod
|
Pa kajaznam, skinem jedno 20% cijene novog... vrti se na max 60-ak° pri full-loadu @ 3.6 GHz
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prečupavi mod
|
Da ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium moderator
|
Smithfield je (su) dual core jezgra. Dakle, ako je vjerovati screenshotu CPU-Z-a radi se o dual core procesoru. Osim toga, piše ti Intel Pentium D na vrhu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium moderator
|
A čuj, i865 je jedan od boljih chipseta za s478 tako da nema razloga zašto ne bi podržavao dc procesore. Asus je prilagodio regulatore napona za jezgre koje se koriste LGA775 procevi,stavio je ležište a ostalo je ostavio isto kao i na P4P800 seriji matičnih ploča ![]() Sviđa mi se ploča, dobar odabir za one koji bi htjeli zadržati svoje sadašnje grafe i ramove, a vjerujem da nas ima dosta ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja sam opet napravio obrnuto, ostao na s478, a stavio pciex grafiku gore... |
![]() |
![]() |
|