|
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Skroz fino za jedan E6 ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Neloshe .... i to sa 2gige keksa ![]() Samo kako ti je ^SuperUnknown^ reka pusti ga da prima malo vise ako bas zelis imat stabilnu mašinu...moras i vise sati testirat....samo tako nastavi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
HeHe, ako to sve radi stabilno, imaš onda jako lijepi hardveraj. Ja sam svog 3200+ (barton) uspio najviše 2475MHz (225x11) ali mi je Prime95 javio grešku nakon 7. koraka (mislim) u prvom testu. Najveća stabilna postavka je 220x11->2420MHz na kojoj sad i radim, naravno sve pri default voltaži. Pošto imam glupu ploču ne mogu mijenjati množitelj ni voltažu u BIOSu, inače bi probao još. Lijepo je vidjet koliko se smanjila potrošnja procesora od starih sck.A, bartoni rade na 1.6V/1.65V i griju se ko parne lokomotive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
[QUOTE=^SuperUnknown^]Skroz fino za jedan E6 ![]() ma idu E6 koliko želiš.Ploča mi nije volt modana i nemogu dati više od 1.45V , jedino koliko ima undervolt i overvolt
Zadnje izmijenjeno od: damir1. 27.08.2006. u 13:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|