|
![]() |
#1 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Imam poprilično veliki problem s MAXTOR-om (stari 20 gb) koji mi radi najveću buku u kompu ! Problem je u tome što kada ga iskopčam iz struje i startam komp mi kaže da ga priključim jer su na njemu sistemski podatci i neće mi u windowse...., a u biti nisu, na drugom su ! Gledao sam po biosu, tražio i ništa (ne samo ja) ! Možda mi jedino preostaje isključit ga i formatirat disk na kojem su mi windowsi. Već ludim jer je disk toliko neopisivo glasan.... malo malo pa cvrči, ruži..... gadno Molim pomoć, savjete ! POZ ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
preštekaj kablovinje na disku tam di je bil maxtor,sad stavi baricu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nemoze se, a i to ti nebi upalilo. Naime jedan je sata, a maxtor je pata.... Sve zivo sam probao ne pali.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Boot sector je vjerojatno na tom Maxtoru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
moraš učinit drugi disk sistemskim skopiraj ntdetect.com, ntldr i boot.ini na disk na windows psrticiju, odi u repair console i rebuildaj boot.ini. i dalje nece radit zato moras direktno uc u boot.ini bez maxtora ofkors. iskoristi bart pe i namjesti u boot iniu: rdisk(0) partition (1) u biosu namjesti win disk da boota prvi i bit ce oke |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nisam niti pokušavao... ali koliko sam skužio format drugog diska bi pomogao ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
nebi a ovo sto sam ti napisao gore nije toliko komplicirano lol |
![]() |
![]() |
|
|