|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Logitech mx1000
kupio sam gore navedenog mišonju koji je star tjedan dana...pa me zanima ... da li je normalno da baterija traje samo 3-4 dana nakon full punjenja...inače taj model ima u sebi integriranu Li-Ion bateriju koja prema nekim recenzijama bi trebala trajati i do 2 tjedna uz svakojake torture s jednim punim punjenjem...kakva su vaša iskustva s ovim mišem..molim pomoć...jer bi reklamirao miša Napomena: miš ima prekidač ON-OFF koji nikad ne gasim...samo pustim miša da se sam ugasi...miša koristim relativno učestalo tijekom jednog dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
mozda prvi gazda nije bas pravilno formirao akumulator , bez obzira kaj je li-ion bez memori efekta i samopraznjenja , ali ipak prvih par puta je dobro malo pripaziti da se sto bolje formira i poslije dise najpunijim plucima . inace, koja je snaga akumulatora ? malo mi puno zvuci ovo 2 tjedna . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
inače je miš kupljen novi i napunjen je odmah do kraja jer kad sam ga spojio bio je pri kraju lampica je svijetlila crveno... evo link gdje spominje neš u pogledu baterije: http://www.devhardware.com/c/a/Perip...1000-Review/3/ snaga baterije je : 800 mA čini mi se, tako pšiše na dnu miša |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam svog kupio u 10-om mj 2004, znači preko godinu i pol, baterija mi od prvog dana drži minimalno 10 dana, a radim svaki dan s njim cca 4-6 sati Ako rikne, opet kupujem istog miša definitivno. ocjena 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
locked in server room
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja imam MX-1000 preko godinu dana i baterija mi traje znatno duže, gotovo dva tjedna između svakog punjenja.... Router ti je dobro napisao, poželjno je prvih par puta bateriju dobro napuniti i isprazniti da proradi punim kapacitetom....: roller :
![]() |
#6 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Takodjer ga imam, i trajanje baterije kod tebe je way prekratko. Znaci kad ga punis prvih par puta nek radi dok ne prestane, zatim na punjac preko noci, barem 5-6 sati da se fino formira.Kasnije ne bi trebalo biti problema.Barem ja nemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
evo i ja imam tog mišonju i baterija mi traje oko 2tjedna tj. ovisi koliko ga koristim ponekad zna trajati 4-5 dana ali ako ga koristim 9h dnevno....... to je stvarno the best miš kojeg sam imao iako sad ciljam na g7.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
hvala svima reklamirao sam miša i dobiti ću novoga....budem ga sad odmah napunio do kraja i pustio 6 sati da se puni..pa ćemo da vidimo |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
ajd vi momci koji igrate Cod na nasem serveru recite mi kako se ponasa doticni mis u igrama, tj. dali ima kasnjenja itd.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|