|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Dakle, kak da zastitim jezgru od starog PIII? Bojim se da mi ne pukne il da se jako ne skrhne... Prirastao mi je srcu taj komp. ![]() Inace sam mislio izrezat neku samoljepljivu spuzvicu i naljepti na nekolko milimetara od jezgre... ![]() Jel ima netko bolju ideju? ![]() ![]() Ovaj hladnjak vjerovatno ide gore na Pentaca, hvala Hamm jos jednom. ![]() ![]() Jezgra je vec malo okrhnuta ali proc radi odlicno...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
spuzvica bi mogla mozda pomoci...ali doista pazljivo stavljaj hladnjak...inace bolje je da ne skidas hladnjak i takve bedastoce precesto...kad ga jednom upogonis nemoj vise precesto skidat da ne odlomis jezgru ![]() ...samo pazljivo s montazom i nebi se trebalo dogoditi nista kobno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pazim kolko god mogu, ali uspio sam je eto okrhnut na rubovima... ![]() Dosta cesto sam ga selio, mijenjao mu hladnjake i tak, sad cu ga stavit u jedno kuciste i to je to... ![]() Nego sa ovom spuzvicom, jel ce se grijat kaj jace? Jel mozda predebela spuzvica, makar prijem da ce se stisnut do kraja kad stavim cooler... Ovak sam ja to zamislio... ![]() Evo debljine... ![]()
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
tako sam ja nesto napravio, samo sam kupio gumicu (Tikky 2 ![]() ![]() ponosan sam, imam komp koji ima vent samo u napajanju, a i taj se full sporo vrti i ne cuje se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ha... moj tulac je sve to nadmasivao ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
...ako ne smeta onda je ok...jer neznam kolko se ova spuzvica moze stisnuti...kad to rijesis onda je ok inace temp ti se nece povecati ako cooler dobro sjeda na jezgru, jer se na procu hladi samo jezgra...tak da okolina nema veze s tim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
stavi pastu na jezgru i montiraj cooler i onda sve skini....ako se pasta razmaze dobro po cooleru, onda ti je dobro sjeo, a ako ne, skrati spuzvice.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo, stavio sam nove spuzvice, one se nedaju bas previse stisnut... ![]() Trenutno nemam paste, moram skocit do linksa ili tak po to...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma lagano zatekni cooler i zdravo, neće jezgri biti ništa. Baš sam ti htio preporučit malo tanje spužvice. Uglavnom OK ti je
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|