|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Problem
Ovaj sam problem vec imo nekoliko puta, i uspio ga rijesiti... reinstalacijom windowsa. trenutno mi se to ne radi. dakle crossover 3 kompa, moj ima 2 mrezne i ostali po jednu narafno. sad, svi kompovi rade normalno, internet se dijeli normalno, sva se racunala vide u my network places. ja mogu uci u sva racunala tako, dok ova ostala dva ne mogu samo u moj komp. javi poruku "\\Novi is not accessible. nemam prava bla bla itd.". kad rucno upisem adresu shareanog foldera (moj se komp zove Novi) onda otvara na svakom racunalu. kazem da mi se to dogada izgleda svaki drugi put kad instaliram win nanovo. i sve igre rade u LAN-u ali ovo me jebe, brijem nepotrebno. ali eto, da znam u cemu je problem.
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Firewall? Autopatcher? Zakrpe na win? Slipstreamane windoze?...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ajde nemoj stavljat ove sitnije zakrpe nego samo sp2. Probaj otići na win firewall->advanced i makni kvačicu sa lan konekcija. Nemoj ga uključivat, samo napravi ovo.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
~ System Guardian ~
Datum registracije: May 2006
|
ma samo repair winblowse, al napravi backup ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
reko sam prije da je firewall iskljucen samo za lan, dakle bas tako kak si opiso, pomo. sad je gotovo, osim toga, bas mi i ne smeta. za 2 mjeseca kad cu opet morat reinstalirat windowse onda cu vidjet. repair windowsa necu radit. znaci, problem u win, tak sam i mislio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|