|
![]() |
#1 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Evo razmišljam o povratku na Intel pa me zanima kakvo je stanje na terenu,koja je ploča najbolja što se tiče svega,clockanja,kolji je čipset ovo ono.I naravo DA podržava budućeg Conorea ![]() I koja bih bila dobra mema 2x1GB Za to sve ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ovak...strpi se jos malo jer je Conroe na vratima, ali jos uvijek se nezna dal ce nove i975 ploce koje su sada vrh ponude biti kompatibilne...pa pricekaj da conroe izade i da dodu s njim i965/i985 ploce (ICH8) ...uskoro ce strpi se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
![]() Ima li po "vani" ploča ili ih nema baš nigdje??I kada be Conore došao na naše tržište...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Strpi se dok ne pokuca na vrata |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Negdje na ljeto bi trabalo izaci, a za memu uzmi npr. Crucial kit, ddr2, 533MHz, 2x1024MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Šta je s tim Conroem? Kako su sredili grijanje i potrošnju? Jel to popuno novi dizajn ili opet neka nadogranja(neovisno na što)? Čitao sam poneke recenzije i nema ništ konkretno osim rezultata testova (iako,mislio sam da će bit bolji). A i brzina sabirnice im je blesava, trebali su zaokržiti na 1000 ili 1200 umjesto 1066, nekako ljepše izgleda... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Neda se meni čekati 2-3-4mjeseca bez compa pa ću se još malo zezati sa Dfi dok to sve ne sjedne na svoje mjesto. ![]() Mislio sam barem da ima negdje vani za srediti ali banana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
ma uzmes si sad nekog P3 za 500kn i pricekas dok ne izadje conroe ![]() malo OT-a: kaj su ti stvarno sve pokrali??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
potpuno nova arhitektura...zapravo kopirani koncept sadasnjih Pentium M procesora (jos malo unaprijedeni) puno manja potrosnja energije i samim time i manja disipacija topline...te prema prvim testovima vrhunske performanse |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
to i drugima nije jasno jer su prvo rekli da će i 955 i 975 podržavat pa odjednom samo 975 ali ako si maloprije čitao neko je dobro rekao da kad conroe izađe za dotičnu 975 ploču će izaći novi bios koji će omogućiti conroea tako šta će se srediti naponske karakteristike i još neka sranjca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
a.k.a. LOPOV
|
Ne niste vi to dobro skuzili, nije problem u chipsetu, on bi podrzavao conroea, ali niko nece radit nove revizije ploca sa 955 chipsetom koje ce podzavat doticni
![]() |
#23 |
Premium
|
Samo malo, ne kužim vas, ako ja sada uzmem ploču sa 975 chipsetom, kad izađe conroe oću li trebam samo stavit novi bios da mi mogne conroe ili će tada izać nova revizija ploče pa da ću sa njom tek moć rabit conroe |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
nemojte se bas igrati jer je intel sklon promjenama u zadnjem trenutku...moguce je da sadasnje i975 ploce nece odgovarati conroeu zbog drukcijih energetskih zahtjeva, a to se mozda nece moci rjesiti putem biosa...bolje da se malo priceka pa da se iskristalizira stanje..jer internetom kruze svakakve glasine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Ma najbolje to čekati jedno godinu dana dok se malo ljudi ne skompaju s tim,spale koju ploču,conroea ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Ma ja ću poslat intelu e-mail, možda oni nešto znaju o tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Čine mi se "lagano" preeeeeeeeeeeeskupe ploče za taj Conroe... ![]() Tako da si intelovci ne izbrijavaju da su sad nešto full jeftiniji ti inteli nego AMD-i... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|