|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Imam Athlona XP 2600+ (1.91GHz Barton). Prije par dana išo sam u bios vidit temp. proca i vidim 57 stupnjeva. To mi je čudno jer sam prije 2-3 mjeseca isto gledo i bila je oko 40 stupnjeva. Cooler je onaj koji sam dobio s njim. Jel to normalna temperatura?: axeman : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
malo visa al jos uvijekl normalna. kad si prvi puta gledao mozda je bio komp tek upaljen a i prije par mjeseci je bilo hladno u odnosu na danas. najbolje ti je temp gledat iz OS-a kod load-a.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
da ne otvaram mnovu temu.. imam palomino xp 1700+ na 1,47 GHz sve stock. kuler neki normalni , socjalni. temp procesora 55 , nikad manje , nikad vise. jel to normalno za njegA? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Sve sam očistio al je idalje isto. Ma i mislio sam da je normalna. Trebo bi se zabrinjavat ako ide preko 65! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Voltaža mi je na 1.7 V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Probaj skinut cooler i ponovno stavit pastu, ali onu malo kvalitetniju, ona (usrana) bijela sto dodje s coolerom je "nestala" tokom vremena. Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
može bit da ti je do paste ako si ga skidao i nisi stavljao novu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
frend ima xp 1700+ dosao je kod mene s vulcanom 7+...bučno đubre maknuo sam taj cooler i stavio neki..zaboravio sam koji..neki led plavi..nekaj..promjenio pastu itd.. temperatura mu je prije pri opterecenju bila cca 65 sada mu je 55...vulcano je bio doslovno pun prasine a pasta zagorena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |