|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
nema slike...
poz imam problem s maticnom SL-65EP-T (socket 370.) naime komp se upali ali nema slike na monitoru... graficku sam probao u drugi komp stavit i sve je u redu a dok drugu graficku stavim na ovu maticnu i dalje nema slike... jer ona za hitit ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Probaj s PCI grafičkom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
probao sam i s celeronom 1200 i s celeronom 600... memorija je bila normalno sjela ali mislim da ona nema veze sa slikom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ima veze jer bez (ispravne) memorije nema ni slike.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Spoji PC speaker i reci kakve zvukove proizvodi
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
bio sam kod frenda koji ima konfu na celeronu 700 i isprobao: oba moja proca rade na njegovoj konfi, memorija radi takoder Kada njegove komponente stavim na svoju maticnu isto se dogada, nema slike... spojio sam i speaker ali nikakvih zvukova nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
pci grafička? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
e vidis jos nisam probao s pci grafickom moram jos s njom probat... samo sto nemam nijednu doma |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
maticna crkla, odnosno dio nje, ali je cijela neupotrebljiva
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako nema zvukova, onda je matična ili napajanje trebao bi istestirati sa voltmetrom sve railove: 12V, 3.3V i 5 V, da vidiš ako su u granicama ili ga probat kod frenda
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|