| 
 | |||||||||||
|  18.04.2006., 12:34 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | 

adsl firewall??
			 Pozdrav svima!!  Imam jedan problemcic....imam ADSL Wlan gigaset SE515 router...problem mi se stvara kad igram igre prek neta...uglavnom starcraft...kada startam igru i spojim se na battlenet ne mogu napravit sobu za igru....odnosno drugi igraci ne mogu uc u moju igru..pise im THE CREATOR OF GAME HAS SET EXTRA HIGHT LATENCY...kada ja ulazim u tuđe igre onda nema problema...kaj da ucinim da mogu sam stvorit svoju sobu za igru ????????? neki tipovi su mi rekli da trebam zgasit firewall na routeru...zvao sam t-com al oni nemaju pojma o nicemu...jel mozda u tome stvar????? inace jos imam zonealarm pro al probo sam i njega ugasit al opet nemogu sam napravit svoju igru.... plz hlp....tnx!!! 
				__________________ vip | 
|   |   | 
|  19.04.2006., 03:58 | #2 | ||||||||||||
| Premium Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: malo st, malo vz 
				 | mozda treba napravit port forwarding? 
| 
			Oglas
		 |  | 
|  19.04.2006., 15:44 | #4 | |
| Laughing Man Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: Volim grah koji peče 
				 | Evo ti upute: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36550 
				__________________ Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  21.04.2006., 15:40 | #5 | 
| just like Registered User Datum registracije: Jul 2004 Lokacija: zagreb 
				 | pa općenito zna biti problema s tcom-ovim Firewall-om za adsl,, ja sam to maknuo(isključio) na korisničkim stranicama. e, sad na D-link routeru je trebalo eneblati određeni port kroz koji battlenet ide (ne sjećam se koji,ali ti mogu pogledat navečer i javiti),međutim jučer sam dobio isti takav router se555 i nisam morao ništa prepravljat što se tiče portova a starcraft je isao bez problema..... 
				__________________ što me snađe da se ovdje nađe! | 
|   |   | 
|  21.04.2006., 16:25 | #7 | |
				 | Citiraj: 

__________________ vip | |
|   |   | 
|  21.04.2006., 16:44 | #8 | |
				 |   Citiraj: 
 ja sam jučer dobio se555,potom ga resetirao i na kraju (preko lan-a spojen) igrao bez problema,,e ako imaš sp2 windows firewall probaj i njega isključit....jer što će ti milijun firewall-ova router je firewall a i imaš Za (ja koristim kerio) i to bi ti trebalo bit dovoljno... btw igram BW sa frendovima i jako sam ti loš,,ne mogu bit lošiji, al sam entuzijasta zato    ...nick mi je zacko :clap: 
				__________________ što me snađe da se ovdje nađe! | |
|   |   | 
|  21.04.2006., 21:41 | #10 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Zabok 
				 | Meni je T-com FW stalno uključen, isto i AV i Antispam pa se igram najnormalnije na netu. Spojen sam prek Siemensa C-010-I u router modu. O tom po tom da je router firewall ... je ako si namjestio FW opcije. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  23.04.2006., 00:31 | #11 | 
				 | stef ..onda si krivo nes namjestil ak ti sve radi   eve jos jedna slikica sto nadjoh na svom se555 
				__________________ što me snađe da se ovdje nađe! Zadnje izmijenjeno od: gremlin33. 25.04.2006. u 16:17. | 
|   |   | 
|  23.04.2006., 01:19 | #12 | |||||||||||||
| Premium Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: malo st, malo vz 
				 | Citiraj: 
 nije problem igrat nego hostat igru 
|  23.04.2006., 23:22 | #13 | 
				 | E....ja ti imam router SE515 i nisam naso ovakve postavke kao sto ti imas na SE555....najslicnije kam sam naso je ovo....  ...al bed je kaj neznam podesit... ak odem na Select predefined applications from the list pojavi mi se ovo...  ....jel mozes plz rec kaj da ukucam u ove prozore na prvom ekranu....tnx 
				__________________ vip | 
|   |   | 
|  23.04.2006., 23:52 | #14 | 
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 | "*Budući da još uvijek ima dosta modemaša ili korisnika sa slabijim ISDN/DSL paketima: Kod postanja slika koristite thumbnails ili sliku stavite u zip. Ako već stavljate sliku da se odmah učitava veličina ne smije prelaziti 50k." Dečki-pa nije valjda problem lupit slikicu u thumbs? | 
|   |   | 
|  25.04.2006., 15:47 | #15 | 
				 | jooj sorry tek sad sam vidio ovo,,,na poslu nemrem nis al cim dodjem doma mijenjam slikice naravno vip-terminator : Define applications manually Application name :neš proizvoljno npr "Starcraft" Port - tcp - 6112 - 6112 Add to the list i to je to 
				__________________ što me snađe da se ovdje nađe! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |