|
![]() |
#1 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Kako da to spojim.... .....
Dobio sam komp, al u Linksu mi ga nisu mogli spojiti. Ja znam kako bi to otprilike islo, al imam par pitanja. 1. Imam kuciste Chieftec i maticnu DFI Infinity al uz nju nisam dobio distancere pa me zanima dal mi oni trebaju za spajanje premda mi je kuciste dosta dobro pa mozda ono vec ima distancere na sebi? 2. Dal mi ploca moze izgorit ako jumpere krivo spojim il tako nest? Zar ne bi ti svi jumperi trebali serijski biti spojeni na odgovarajuce mjesto? Dal mozda ima kakav topic u kojem je sve to vec obajsnjeno? Konfa je: Opteron 146 DFI Infinity Gainward 7600gt 512mb a-data Seagate 160gb sata2 i ostalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
distancere bi trebal dobit uz kučište...najjednostavnije ti je da uzmeš manual od od matične i ljepo korak po korak slažeš
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Distanceri dolaze uz kućište, ne uz ploču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AKA Vitez
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajmo ovako, koje tocno kuciste i koja tocno ploca? Jos nisam cuo da je netko skurio plocu sa jumperima, no za sve postoji prvi put. ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Taj mali predmet ti je feritni prsten i smanjuje emi. To bi kao trebao staviti tako da kroz njega prtolaze zice od front usba i sve sto ide na front panel. Ali i nemoras ![]() Distanceri su ti zuti "sarafi" koji imaju navoj u sebi jel. Ne NEMOZES sprziti nesto ako krivo spojis ali neces nista krivo spojiti ako spajas po manualu.
![]() |
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..daj nekom to da ti spoji !!!
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I ja sam si nabavio DFI Infinity ploču i moram reći da su im uputstva od .urca. Više imaš o njoj na cd-u nego na tiskanom manualu. Kada sam sve postavio u kućište, morao sam opet skidati ploču jer su mi se u PS2 port za miša i 1 usb zaglavili komadići lima od ploče back panela. Nema na njemu rupa u koje bi stavio šarafe da ga pričvrstiš za kućište. A što se tiče jumpera, ne trebaš ništa dirati. Imao sam i problem s napajanjem. Na ploči je 24 pinski, a na kućištu 20 pina pa sam na slobodna 4 ATX pina stavio slobodni 4 pinski s napajanja. I nije htjelo proraditi! Tek kada sam maknuo taj 4 pinski iz ATX konektora na ploči, konfa je proradila.
![]() |
#10 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma pise donekle sve u manualu, ali mene muci sto mi mi na maticnoj pise da podrzava 5vsb, a i na napajanju mi pise nesto +5vsb, pa neznam dal da jumpere micem sa defaulta na taj 5vsb. Jucer sam dobar dio pospajao preko tog manuala. Danas moram ubacit proc, grafu i ram, pa bi to bilo to. No zanima me nesto u vezi hdd. Pise mi u manualu da moram neki sata driver RAID snimit da bi mi proradio hdd il tako nest. Dobio sam disketu na kojoj to pise pa me zanima jel to treba snimit il ne? I dal trebam stavljat novu pastu na proc i grafu il moze ostat ova na njima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Neću trošit riječi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
daj ajde pomognite decku , nisu svi za to .. ja bi mu pomogu , al otkad si je frend skurio netom kuoljenu ploću i procesor krivim spajanjem nekakvog napapajanaj ,daje mto jednom liku koji se bavi tim a i tebi John Cnesto bi ti ustedilo vrijeme kolko vidim.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|