|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
problem sa 2200+
pozdrav drug od mene je klokao amd 2200+ i uspio je ali mu se desilo da se sa fsb dize i AGP/PCI tj.rade sinhrono s fsb.ako znate kako da rijesi taj problem napisite.i jos da kazem da je multiplikator zakljucan znaci samo je moguce fsb dizati.maticna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
U BIOS-u bi se trebala negdje nalaziti opcija AGP/PCI lock. Kad to uključi tj. namjesti na 66/33 MHz takt AGP-a i PCI neće rasti ![]() Ako nema toga, onda je najbolje odustati od oc-a jer kartice ne podnose previše povišenja takta AGP/PCI
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ima ti sigurno opcija AGP frenkfencija i nju staviš 66Mhz ne na Auto i PCI će ti bit siguno zaključan btw.. da vidiš sve opcije u Biosu stisni Ctrl+F1 i pokazat će ti skrivene opcije možda ti pokaže PCI/AGP lock opciju,ako ne napravi kao što sam napisao...Sretno.. PS.Skini Gigabyte EasyTune program koji će ti pokazat da li je Agp na 66,a PCI na 33Mhz-a
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema. Jedino možeš FSB napucat sa 133 na 166 MHz pa će ti zbog množitelja AGP/PCI sabirnica ostat ista.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
sve sam pokusao ali nista .kad stisnem CRTL+F1 dobijem jos poneku opciju(hvala pinhead) ali ni tu nepostoji AGP/PCI lock a to da manuelno namjestim AGP isto nema .ako imate jos neki savjet napisite.razmisljam mozda bi trebalo flasati novi BIOS ali neznam dali ima koristi od tog . pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Kao što su dr_epox i domy_os rekli, onda najverojatnije nema locka i mislim kako ti flashanje bios-a ne bi pomoglo.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ako si siguran da ti je proc TBredB imas tu na forumu 8rda+ za kupit, pa ti predlazem da si to uzmes i neces imat slicnih problema ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|