|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
INTEL CONROE - prvi benchevi sa XS-a
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=95021 bacite malo oko na ovo...frajer je dobio inžinjerski primjerak...hehe... STRAŠNO...: goood : (samo pogledajte na kakvoj je to ploči testirano i sa kakvom memorijom...pa da se pojedeš... ![]() a cijene već pretpostavljam znate...?? http://www.reghardware.co.uk/2006/04...icing_details/ E6300 - 1.86 GHz = 209$ E6400 - 2.13 GHz = 244$ E6600 - 2.40 GHz = 316$ E6700 - 2.67 GHz = 530$ komentari...?: CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
OMG ![]() Ludnica kak je brz! : nuts : Kaj brijes to nabavit? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Fijuuuu....OPAKO! Nego, voltaža preko 3V? WTF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Postao sam taj link prije neki dan na Intel forumu pod "Samo za Intelaše" jer je tamo bila rasprava o Conroe-u Strašan CPU
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Sad će INTEL satrat AMD-a: lol2 : : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
jebo me svako ako ovo nije moj budući proc ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ako je vjerovati cjeniku, 200$ za "najslabiji" conroe će kod nas biti oko 200€ + porez, što je i dalje jako, jako jeftino...pogotovo ako usporedimo taj proc sa trenutnim 630 koji dođe oko 200€... ![]() dakle, nabavite 965 ili 975 čipset i čekajte izlazak conroe proceva...mislim da ce biti ludo ljeto...: goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
BUdem ja to kupio... taman ce negdje izaci 3,5-4GHz Conroe ili neki nasljednik kad ja budem mijenjao komp ![]()
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Joj, kad smo vec kod dvojezgrenih procova... dobro bi mi dosao koji...cak i D805.. jer moj Bartoncek vec 4 sata umire pod proracunom aerodinamike.. a ja umirem od muke kada hocu nesto pogledat na netu (no kad smo kod toga, jos koja giga RAM-a bi mi sada dobro dosla.. naime proracun zauzima 600-900MB, varira potrebna memorija) ![]() ![]() Uglavnom, da ne budem OFF TOPIC skroz... uh,dobro ce biti ako bude ovako brz proc. Ruku na srce, ni AMD nije spor..ali morat ce pojeftinit ako ga ovo cudo prepiša ![]()
![]() |
#18 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() A da i hocu kupit to tvoje cudo... nemam s cim, ja sam siromasan student.. ne tajkun k'o ti ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali ga ovaj Conroe dere,i to na stock frekvenciji...vec ga vidim na 3.2 Ghz : nuts :
![]() |
![]() |
#22 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
ajoj... samo molit Boga da ce amd bit konkurentan pa da se pokolju na trzistu... jer ja ovo moram imat doma!!!
![]() |
#23 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Do onda ce vjerojatno opet AMD imat bolju arhitekturu, ili ako ne nudit 20% slabije performanse zo 300% manju cijenu kao sto je bilo za vrijeme pentiuma 3 450 MHZ i k62 450 MHZ ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#24 | |
Junior Member
|
kak misliš konkurentan ? Kolko si platil ovog pentiuma 3GHZ i kolko je kostal AMD ov ekvivalent? ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
1k cuna novog prije godinu dana... i vise sam nego zadovoljan (uzeo sam ga prvenstveno radi obrade videa, inace). Al s obzirom da su afiniteti individualna stvar nije cak ni to bitno... ovakve intel/amd rasprave su debilne cak i djeci od 11 god. nhf!
![]() |
#26 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Koliko ja znam, Q3 bi trebalo biti predstavljanje, a Q4 bi trebao postati dostupan u trgovinama. Kaj bude AMD do tada imao, još uvijek se ne zna. Sigurno istu arhitekturu, ali na 65nm na višem taktu. S druge strane, prije par dana sam na jednom slajdu s AMD-ove prezentacije vidio "2007 - new core", što će reći da se nekaj opako sprema samo šute ko kurve. btw. pričah malo s Intel PR-om prošli tjedan i bio je malo zbunjen oko podrške za Conroe što se tiče čipseta koji su već na tržištu. Pitao sam ga za i955X i i975X, a on je rekao da ga neće podržavat zbog električke nekompatibilnosti. Doduše...lik nije baš na nekoj tehničkoj razini tako da je moguće da je mislio samo na i955X. No opet, i975X i i955X su praktički isti čipset, tak da mi nije jasno zašto bi ga jedan podržavao, a drugi ne. Ono što je sigurno je da je Intel oduvijek volio poprilično agresivno gurati svoje najnovije čipsete nauštrb "starih", unatoč praktički nepostojećim arhitekturalnim razlikama. Money, money, money...cin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
proc cca 2000kn, kvalitetna ploča za konroa ziher 1500kn i barem giga ddr2 meme cca 800kn. u totalu cca 4300kn!!!. a ja si ubodem dvojezgrenog amd-a na s. 939 za malo preko 2000kn ( do conroa će još pojeftinit). 50% jeftiniji upgrade, a da će conroe biti 50% bolji... nisam siguran. u svakom slučaju tolko love neću iskeširat. ali, pričekajmo da dođu na police. za ovu lovu i razliku u prerformansama kako izgleda po ovome, isplati mi se ostat na s.939. isto tako, ako je suditi po predviđanjima i prvim testovima, čini mi se da preskačem i am2. a slijedeće godine bi i amd fakat mogo izvuć asa iz rukava...
![]() |
![]() |
#28 | |
Junior Member
|
Mudro zboriš, jedino nisam siguran za ono AS iz rukava to se nikad ne desi.. Zapravo desi kad se predje ko ja sa k62 450 na ATHLON XP na 2160 Mhz ![]() sad bi neki quadro core za 700 kn dobro lego ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ma kakav as iz rukava. Ništa još bar godinu dana jer su se zasrali s ovim novim socketom koji skoro pa i nema poboljšanja. Idu samo na veće taktove i to je to. Kasnije(2007-2008) će izbaciti nešto novo ali ko zna šta će biti onda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|