|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
no video input!
danas idem stavljat novi kuler na proc i kad sam sve slozio " no video input" na monitoru maloprije mi je sve radilo normalno jer ima ko kakvu ideju ja sam ostao bez njih hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
da se nije kabel od monitora slučajno otpojio??? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma neznam probavam sad sve lud sam sva sreca da imam sd tu od frenda komp |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
#5 |
Premium
|
mislim da su kontakti u redu , sad sam sve provjerio al mislim da se ne boota uopce ko da nije spojen kabel 12 v, a je pomozite!!! Zadnje izmijenjeno od: digafa. 05.04.2006. u 23:53. |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Izvadi grafu i iz nje napajanje, malo propuši slot i konektore te vrati sve nazad.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jesi riješio problem' nedasvno sam rješavao sličasn problem frendici... komp je neko vrijeme povremeno bootao, a povremeno bacao no input signal grešku. i ja sam mislio da je kabel ili kontakti ili greška na spajanju kabela i grafe. NO USKORO JOJ VIŠE UOPĆE NIJE HTIO BOOTAT. ja otvorio komp i vidim da joj je iscurio kondenzator po ploči... provjeri si to!
#9 |
Premium
|
ma nije hadver je dobar jucer cjelo popodne se zajbavam s tim i onda vratim danas stari kuler gore i sve radi prokleti sonic tower valjda se negdje dira ja ne vidim gdje |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A možda jednostavno previše savije ploču pa nešto izgubi kontakt...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
opet sam sa stock coolerom ![]() neznam jer se moze u linksu zamjenit evo jucer sam uzeo ovaj sonic tower za koji da ge zamjenim freezer 7? |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
probo sam ga vec vratit gore i isto ne radi pa kaj ispoliram bazu i to je to |
![]() |
![]() |
#15 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma nešto ne razumim. Ajde, učini slijedeće. Jesi dodavao na ST ventilator? Ako jesi, je li ispravan? Jel ti ST dobro montiran na proc? Baj d vej, kako si montirao ST? Dok je ploča bila u kućištu? Pada mi napamet da ako nema nikakvog ventilatora u predviđenom priključku, možda stopira ploču od bootanja. Sve provjeri i nadam se da će proradit. Pozdrav.
#16 |
Premium
|
dobro je montiran naravno da sam vadio plocu kak drugacije,sve kak tam pise. iimam gore vent,prvo sam i ja mislio da je zbog tog pa sam spojio stock kuler ventilator na plocu onak vani ni onda ne reagira |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ta ta evo ga nakon ne znam kolko neuspjelih pokušaja ![]() prvo sam stavio one nosace na plocu i zasarafio plocu u kuciste kak treba onda sam palio komp tak da rukom drzim ST bez kopci i provjeravam dal radi skoro svaki put kad bi stegno sarafe nije mi radio tak da sam morao lagano stezat sarafe i provjeravat jer mi baca sliku i eto trud se isplatio na 3.5 ghz 35 stupnjeva moram jos u loadu izmjerit |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|