|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ASUS P4P800 SE
Jel dobra ta ploca? sutra ili prekosutra bi isao po nju ako valja... Trebam ju za OC svog Nortija... ![]() Inace sam namjeravao uzet P4P800 E-DLX ili P4C800, ali toga vise njema...
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad će lega bacit koju... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Odlicna ploca, za OC dusu dala, meni ide preko 300fsb, naponi do 1.9V... imo sam male probleme s memorijom, ali kad sam dao vise voltaze memoriji i to se rijesilo, moja preporuka..., ako trebas neki specificni info, slobodno me PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma meni je 3.2 ili 3.4 GHz dosta... ![]() Inace stepping slikan s mog proca: ![]() Ovo sam nasao na Extreme Overclocking: http://www.extremeoverclocking.com/a...ng_2.4C_2.html Jedini problem ce bit memorija, nije bas neka za clockanje... ![]() A kaj se tice vodenog, ono je za sad samo u planu. Moram se bacit na realizaciju tog plana. ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo ti link pa pogledaj moj pa sam usporedi da li ti uopće treba vodeno nego neki zalman i bolje si prošao http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=83299 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imaš ASUS p4p800e dlx i p4c800e dlx u Optimumu (barem na netu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @jjd37 - Nemaju nista od toga, bio sam tamo kad sam isao kupovat ext. hard i fotic... ![]() Uzimam P4P800 SE 100%...
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Probaj Nitel (isto p4p800e dlx bar na netu). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije ni vazno, ak se ne varam, razlika izmedu obicnih ASUS i ASUS E-DELUXE su 7.1 zvuk, opticki izlaz, wifi kartica, RAID mozda... A to sve meni ne treba... Zvucnu bi tak disabe stavio jer imam SB Live! 5.1, wifi mi netreba, isto ko i raid... ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Stupid is as stupid does Zadnje izmijenjeno od: Jerry. 07.04.2006. u 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ej imam extra ploču za taj proc dam ti je za male pare a koštala je kad sam je kupovao 1500kn radi se o ASUS P4G8X DELUXE i extra je nadrkana za oc i ima otključan multipler za proc i može CAS staviti na 1.5! evo ti link pa vidi o kojoj je ploči riječ ploča je rijetka jer je poseban čipset 7205E http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4g8x/ dam ti je za 350 Kn a ploča mi stoji već gosinu dana u kutiji!
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I pitanje je jel bi radil uopce, jos nebi imao ni HT, niti dual channel... A i 350kn je meni previse za rabljenu plocu, posto sam ovu nasao za nekih 560kn... Narucena je, samo treba doc, cekam je vec nekih 3-4 dana. Imam vec napravljene hladnjake za chipset i za mosfete. ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Što ne čitate kako treba Podržava HT i podržava DC, a fsb može staviti na 200+! Samo ne podržava preskot jezgre pa ne mogz da potvrdim to!
![]() |
#21 |
Premium
|
Pozdrav! Evo stigla ploca... ![]() Sad sam je smontirao unutra, probao malo nabrzaka clockat... Stavio sam ga na 2.8GHz... Nisam pokretao testove, ali radio je ok... Ne usudujem se bas previse zbog BOX kante od coolera. ![]() Kolka je default voltaza 2.4C proca? Kaj da imam upaljen PAT? Kod clockanja?
![]() |
#22 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
PAT bi ti dao veće performanse memorije. Kod oc-a, ne znam da li daje veće reze
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Flash starijeg BIOS-a...
Da ne otvaram novi thread, na ovoj mojoj ploci je zadnji bios... 1011... Jel se moze kaj desit ako ga probam flashat sa starijim BIOS-om, npr 1010 ili cak jos starijim?
![]() |
#24 |
Premium moderator
|
Nope, samo ti iz Windowsa onaj bios flash utility ne želi flashati. Staviš bios na praznu disketu, tijekom post-a upotrijebiš EZ-Flash ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Nasao sam Floppy, neki stari, ali opet nece stavit stariji BIOS, kaze da je bios prestar ili da nije dobra maticna... :confused: Alt+F2 metoda... EDIT: Puno fala na hladnjaku, opako hladi... ![]()
![]() |
#28 |
Avocado
|
nema frke ![]() probaj ovak: napravi boot disketu u win na njih stavi afudos.exe sa svog cd-a kao i na tu istu disketu i BIOS koji oces. bootaj sa diskete i upisi: AFUDOS /iIMEBIOSA.ROM tu gdje pise imebiosa stavi naziv datoteke koja je BIOS, nisam se zezno mora ici spojeno sa onim /i javi kak je proslo
![]() |
#29 |
Premium moderator
|
Trebaš bios preimenovati u P4P800SE.rom i onda ga flashati ![]() EZ-Flash ti flasha biose koji se zovu po tvojoj matičnoj. Ja sam bio stavio 1009 bios, pa sam ga onda vratio na 1004 uz EZ flash. U mom slučaju bios se treba zvati P4P800-X.rom
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Hvala vam na pomoci... ![]() Ali nemogu flash napravit... ![]() Sve sam dobro napravio... HR_Swarm dude, zakaj si presao natrag na stariji? Imam malih problema s plocom, jel bi bilo dosta za reklamaciju? Krivo ocitava temperature, tj laze ko blesavo... CPU idle = 22C, i ne radi moja tipkovnica s plocom...:confused: Ova stara radi, ali nova ne, komp se uopce ne pali...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|