|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Links problem (preimenovano zbog nedoličnog naslova)
ovo je nešto nevjerojatno ako ste čitali topic s problemom restarta kompa i grafičke prošli tjedan... saga se nastavlja... dakle, ja poludio i spakirao cijelu mašinu koja je pod garancijom i reko "platio sam da vi gubite živce s tim" i odnio njima... zvali me u petak da je navodno grafička tip-top a da je problem u gašenju kompa bilo to što je ploča bila bez distancera u kučištu (kad sam rekao da je bilo cca 15 a4 bijelog papira rekli su da to ne piše na presvetoj "primci" (primka) i da to ne priznaju... I NAPLATILI SU MI POPRAVAK 300 kuna!!!! al reko ok, možda sam fakat za...bo i eto vam, samo neka NAPOKON mašina radi što joj je zadaća jer je već skoro 45 dana otkda je plačena i kupljena a još uvijek nije skupila ni jedan nanometar prašine od stajanja na mjestu... ALI NE!!! komp ne radi jednostavno ne radi upalim i na boot screenu (POST screen) se jednostavno smrzne s nekakvim bijelim točkicama... CCMOS, više ni to nego se jednostavno restarta nakon što učita memu, cpu, diskove itd... nemrem uć u bios.. ideje? Zadnje izmijenjeno od: mat. 04.04.2006. u 13:37. Razlog: brzopletost |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ideja, natrag i reklamiraj. Iako bas nije jasno dal su ti oni slagali komp ili si sam, i dal si nesta diro od kad si se vratio doma sa popravka ili odma nije radilo?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
sam sam slagao da i dobro sam složio ali sad su oni sklepali, stavili distancere i dali kantu, dopeljao sam ju doma i jedino što sam radio na njoj je vratio 80mm na bočnu stranicu bez čega sam im poslao pc |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa nisu bas oni krivi toliko kaj si zaboravio staviiti distancere . |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne mogu vjerovati da su u Linksu dali neispravnu kantu van iz servisa... |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn onak torpedirao bi kuciste do linksa....
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Čuj, ak nisi stavio distancere, i ja bi ti naplatio...imaš sreće da nije izašao bijeli dim iz kućišta.... A ovo da je Links izdao neipravnu mašinu...ne vjerujem...jesi posumnjao u to da neznaš spojit 80mm fan kak spada (šala, da nebi bilo flejma) ![]() Čuj, pošalji im ga s ventom, i čekaj kaj će se desit... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šta se sad čudiš, ni ja ti ne bih priznao garanciju... Ak ne znaš komp sastavit kak treba, šta se petljaš onda... Mislim ono...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
I meni je to tesko za povjerovati... Inace, po meni je links jedna od best firmi, danas sam slao e-mail sa pitanjem i dobio odgovor za 5 min ![]() I da, kaj su to distanceri?!: stoopid
#14 |
Hejter
|
meni ovo vise vuce na primjer nestrucnog slaganja . svi ucimo na greskama - mene su distanceri i kostali jedne ploce , jer sam bio brzoplet . |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
#16 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
A za šta su ti uzeli 300kn???
#17 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
Hejter
|
da ak nema distancera , moze ploca potpuno otici kao meni , ili doci do neke druge nepovrante stete kao sto je moguce da se ovdje desilo . |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
To s papirom ni meni nije jasno. Ali 300Kn, samo da ustanove da nisu bili distanceri gore - IMHO malo skupo. Šta su napisali na račun?
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 04.04.2006. u 00:43. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
IMO, mislim da treba vise papira od 15
![]() |
#24 |
Premium
|
da, definitivno treba više od 15 papira i ipak mi nije jasno kako je to došlo 300kn, čini mi se da to nije potpuna priča, mat da nisi nešto prešutio? puno poslujem s linksom, i mislim da su definitivno broj jedan kod nas što se tiče i ponude i cijena i korektnosti.
#25 |
Djembe playa
|
Ja mislim da je jedan sat servisiranja 300 kn, tj. znam da je prije godinu i pol' u Ve-Milu bio 200 kn. Ako je tako to znaći da makar oni pogledali to na par sekundi naplate ti taj sat. Meni je tako lik htio naplatiti u Ve-Milu kada mi je crklo napajanje ali ipak nije uspio. ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
nije sat 300kn, vec cijena ukupnog servisa...bilo da ti oni pogledaju nes na 10min ili par sati, placas 300kn ![]() Tak je barem bila prica sa Ve-mil-om i 200kn @mat U svakom slucaju, ti si zaribo ali i oni, em sto su ti naplatili servis a sve je pod garancijom, em sto su ti vratili komp a da ne radi...
#28 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ante je otišao iz Linksa, a sat servisa je 120 kn plus PDV. Dakle, u igri su dva sata servisa. |
![]() |
![]() |
#29 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
glete deca, a kaj ima trazit a4 papir izmedu ploce i kucista???? mislim,skuril si plocusa svojom gluposcu i sad se jos pjenis na Linksofce kaj su ti naplatili 300 kn servis. budi siguran da je komp radio u Linksu jel ga nebi dali van,al posto si ti sa svojim prtljanjem i neznanjem vec prije priskrbio ploci mozdani udar,sad bu malo sljakala,malo ne.. i nis cudno.... vjerujem da si i jos neki biser presutil oko tvog geenijalnog slaganja kompa,a sad bi stel da ti Links to sve rijesi jel... mislim da si krivo shvatil poantu..kad sam slazes konfu,nemas TU vrstu garancije,imas samo garanciju na dijelove,Linksofci te mogu cimat 45 dana, slat plocu proizvodacu,koji bu rekel, da je kupac SAM ostetio plocu radi nestrucnog rukovanja i ... kaj bus onda, pljuval po Linksu.. moj savjet< pokrij se po usima, budi mio i umilan i ocekuj milost,inace papa nova ploca,jel da sam ja Denis,a nisam,a i on cita ovaj forum, budi ziher da bi mi cvilil 2 mjeseca.. jel ,nek prvi baci kamen onaj koji nije u Linksa odnio nekaj kaj je skuril i probal dobit( i vjerijatno dobil!!) novi komad HW...prema tome,ne krivi druge za svoje sr.nje i neznanje, i vjeruj deckima iz Linksa,ziher nisu namjerno naplatili posel i ostavili pokvaren komp.. al to se rjesava u 4 oka u Linksu, a ne kokodace se po svim forumima koji imaju groo clanova, koji su btw, kupci u tom istom(zadovoljni!), sljakeri il vlasnici doticnog.... malo vise takta nebi skodilo,pogotovu ovdje.. jel se sjecas one stare: ak ste zadovoljni-recite svima,ak niste-recite prvo nama!!?? kuzis? i ne, ne branim Links,samo gledam sa objektivne strane.... i ja sam groo toga reklamiral,pa i ak sam spusil plocu, radi sebe sam spusil,a ne radi Linksa.. razmisli i ti na taj nacin...... a i btw,ak nisi znal kak se to slaze,kaj je tesko pitat??? il trazit pomoc? ne,ne.. bolje je papir podmetnut pod plocu.......jooooj,smrc,vapaj....... |
![]() |
![]() |
#30 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Na jedan moj mail u servis, nisam dobil odgovor 2 mjeseca (problem sa monitorom) Kaj mislite hoće li mozda oggovorit ovaj tjedan za pohvale... ![]() ![]() ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|