|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
U čemu je problem?
Prekjučer sam dobio novo kućište i, nakon što sam prebacio iznutrice iz starog, sistem se više nije htio dignuti. OK, provjerim sve još jednom, izvučem grafičku, vratim je i - radi. Međutim, nakon nekog vremena slika se jednostavno zaustavi, bilo u vindovsima, bilo prilikom podizanja sistema. Nosio sam grafičku kod frenda, gdje je najnormalnije radila, a eliminirao sam i memoriju kao uzrok problema. Još nešto. Kada sam u safe modu spustio rezoluciju i boje nije bilo problema. Da li je moguće da je uzrok ipak ploča? Radi se o socket 370 ploči (iako nije stara - 1 god.) Soltek, s Tualatinom 1.3 GHz. Grafička je GeForce2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
to je teško reći. probaj sve kod prijatelja istestirati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Lako je moguce da je problem u ploci..svakako prekontroliraj jos jedamput sve spjeve s konektorima i druge spojeve da ne bi nesto diralo nesto sta ne smije i pogledaj na "oko" plocu da nema nekakvih fizickih anomalija (kondenzatore,mosfetove,PPl-ove,...) ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma, već sam odustao. Povadio sam svaki drive, ostavio samo memoriju (više raz. modula), power sw i gpu... Što je najbolje, ploča nije skroz spaljena, jer tuli kada izvadim memoriju ili grafiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa znaci da radi! flashaj bios, na koji pitaj nekog pametnijeg od mene |
![]() |
![]() |
|
|