|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
veliki ping! molim pomoć
imam već mjesec dana problem sa pingom! siguran sam da nemam nikakve spyware, trojan , virus i takva sranja! skeniral sam komp više puta za to raznim najboljim programima! imam Gigaset SE555 router i konfigurirao sam ga više puta kao prvi put! ping mi stalno skaće i velik je dok igram Counterstrike : Source il nekaj tak! molim pomoć pozdrav
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koja veza i ISP?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
512kbit i Iskon
![]() |
#5 |
Registered User
|
siguran sam da mi ne skidaju! celo vreme mi je tak bilo kad oću igrati!
![]() |
#6 |
Registered User
|
ping
evo pogledajte kako mi se ping povećava i skaće dok putuje do servera na koji se želim spojiti! probal sam 3 servera za koje sam 1000% siguran da je prije bilo sve ok! ( ping.txt attachment )
REAL POWER ||| CROPOWER_CRO-CSS clan Zadnje izmijenjeno od: XUL_AveNgEr. 28.03.2006. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Daj mi reci koja ti je IP adresa. Ako pocinje sa 194 ili 195 imas banan prikljucak ko ja i ne moze se zasad rijesiti. Ako ti pocinje sa 83 zovi t-com i oni ce ti rijesiti u 90% slucajeva. Reci im da ti je ping visok i da ti je sporo surfanje...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
ip adresa
misliš moj ip od compa ili od routera? inaće sam banan sa jednog servera na kojem igram i ip mu je 83.142.81.113:27015! neka svađa sa adminom pa me banal za uvjek!
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Ja imam unazad 2 tjedna problema s Iskonom i pingom dok igram CoD dosta često. To mi je prvo takvo iskustvo otkad imam Iskon i zasad sam jos uvijek zadovoljan. Jebga, nisu oni savrseni, ali bar mi je lijepa nasa dobro povezana za razliku od t-scuma! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
I moj ping je jednom bio varijabilan! :)
Nisam siguran da li će ti ovo pomoći ali možeš pokušati pa vidi. Ja koristim SE555 ADSL/ROUTER. Isključi TRAFFIC CONTROL! Kad ga uključiš gubiš na brzini i ping ti stalno raste/pada (nije konstantan). Evo primjer: ping www.riteh.hr >67ms (Isključen Traffic Control) ping www.riteh.hr >117ms, 126ms, 118ms - varira (uključen Traffic Control) TRAFFIC CONTROL : baad : SUX. : Machineg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|