|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
MB LGA775 sa integriranom grafikom
Trebam složiti jednu konfiguraciju (intel naravno), pa me muči koju ploču sa integriranom grafikom da odaberem. Cijena bi trebala biti oko 500kn. Mislim da bi bilo dobro da ploča ima intelov chipset. To računalo bi služilo za sve ostalo osim nekih zahtjevnih igara, znači internet, office, filmovi itd. Ostatak konfiguracije bi ukratko bio sljedeći: CPU Celeron BOX 336, 64-bit, 2.8GHz,Sck775, 256K, 533MHz DDR 512MB (400MHz) SuperRAM Kingmax HDD HITACHI 80GB ATA100 7200rpm 2MB DVD+RW/-RW/RAM LG GSA-4167BB, Dual Layer, 16x, bulk Codegen midi tower 3320-C9, 400W, USB, audio Našao sam jednu ploču koja bi mi odgovarala a to je: Foxconn 865GV7MC-S ali ne znam kakav je foxconn proizvođač, nisam se još susreo s njihovim proizvodima. Molio bih da mi nešto preporučite ili potvrdite ako je ova ploča dobra. Naravno, prihvaćam savjete i za ostatak konfiguracije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
za tvoju potrebu, i previse ![]() uzmi si tu ak stvarno neces za nista drugo koristit komp
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Imam ja jedan "prijedlog" za prijateljicu ![]() NHF
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ja bi ti preporucio da probas sa AsRock 775Twins-HDTV Ima atijev xpress200 sa integriranom x300 grafom ![]() I sve za 450kn
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Oćeš li od mene kupit Intel D915 GAV za 500 kuna, ploča je u odličnom stanju, ko nova ima integriranu grafiku |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Nađoh još jednu ploču koja, kako cijenom, tako i onim što se na njoj nalazi i više nego udovoljava zadanim kriterijima ![]() http://www.asrock.com/product/775i65GV.htm E sad nek me netko savjetuje jel bolja ova ili ona s početka Foxconn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |