|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
DC++ neradi tražilica
Eto napokon kad sam mislio da sam sve naštelao kako spada ono neće tražilica a bez toga DC++ nema smisla. Koristim se555 na aktive modu s no-ip programom i molim nekog ako zna kako ovo riješiti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
ili sam postavio teško pitanje ili nitko ne čita ovo..imali itko da bilo što zna mala pomoć biti će značajna ajde ljudi pomagajte važno mi je ovo i hitno imam free 2 mjeseca od t-coma i svaki sekund mi je bitan.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
..samo onaj u WinXP SP2 ali na njemu sam dopustio port DC++... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
... hmm ... probaj ga ugasiti pa onda probati .. ja osobno imam taj ugašeni .. ali koristim ZA jer mi je lakše sve konfigurirati ... .. end .. ak imaš bilo kakav firewall na kompu onda moraš u dc++ metnuti na pasiv pod conection setings .
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ma nije to... program se sam više-manje podesi. U zadnje vrijeme ne možeš pretraživati neke "habove" ako se nisi regao na iste. Vjerojatno ti piše nešto kao : traženje je trenutno onemogućeno" ? Ovaj... čisto pro forme , jesi se spojio na par habova prije traženja ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
jesam probao gotovo sve nazovi "domaće" trenutno dostupne, pa sam IP sredioda mogu biti "always on" na routeru odnosno u active, registrirao alias na no-ip.org servisu, i sve to šljaka lijepo, no pretraga ne ide osim u passive modu a to je polovično i čak još daleko manje rješenje, firewal sam isključivao uključivao dopuštao portove i sl. ne ide, namještao router i jedino što mi je još nejasno sasvim ta opcija DHCP, nju sam ostavio uključenu i možda ona pravi probleme jer iskreno i ne znam čemu ona služi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
..idem probat da isključim DHCP... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
imam relativno dosta iskustva s tim.. i sorry kaj se nisam javio ranije... nego reci ti meni ono najbitnije... svi koji su ti kaj javili su ti pomogli ali ono najbitnije je koji klijent imas? koju ver? i dali se spajas na neke odredene hubove ili bilo koji?? aj kad javis ver klijenta.. imam ja dosta njih u rukavu i par za admine i one koje jos nisu dozvoljene... aj javi se pa cemo vidjet.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
da li si sredio port forwarding na routeru?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
... bio sam 500 km daleko od jutros evo sad sam stigao, pa odmah da kažem kako imam StrongDC++ verziju 10 ovu najnoviju, no imam i Dc++ v0,688 također najnoviju, ista stvar, zezaju oba isto izgleda sportovima je kvaka ili s firewalom, pa ako znaš molim te da mi pomogneš oko ovog problema, unaprijed zahvaljujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||||
Premium
|
cini se da ce ipak trebat napravit neki mali manual za port forwarding napravit cu novu temu edit: http://forum.pcekspert.com/showthrea...189#post389189
Zadnje izmijenjeno od: Tooma. 27.03.2006. u 21:20. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
evo Tooma di je sve rekao u svoma "manualu" (svaka cast Tooma) a sto se tice klijenta koje koristis... definitivno si u banani... StrDC ce ti skuzit ako ne i odma.. a sto se tice ver 0.688 to je odpocetka bila uj fuj verzija... moj prijedlog ti je stari ali dobri 0.401... ili PeerWeb procitao sam da ga i Tooma koristi.... def. naj ver do sad... narafno samo se ocekuje kad ce i njega na "ban" listu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
..sve je to za pohvalu svaka časta za trud, ovo sam pročitao i po nekoliko puta i to mi je sve poznato ali u tome nema odgovora na moj problem, jer moj problem nije teorija o port fordwarningu koji mi zapravo radi odlično odpočetka i zašto uz to na active modu ne radi pretraga e o tome nema niti riječi, dakle "active mod" na clientu a na routeru Alwaxs ON..nema pretrage...ako je na routeru manual pretraga radi, no to je drukčiji režim koji zahtijeva stalno spajanje na PC-u... opet nemam ono što sam htio...a o tome nema ni riječi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||||||||
Premium
|
jesi proba resetirat router pa ponovo konfigurirat, novi firmware? jesi napravija port forward i za udp? i daj mi postaj connection settings poruku strong dc-a ne koristin ga vec neko vrime, a koliko se sican tamo se posebno konfigurirala veza za search
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
@Tooma puno hvala na ovom savjetu ovo s UDP portom je bilo ključno jer je kod mene biosamo TCP namješten ionda sam promijenio u opciju TCP&UDP piči ko lud, još jednom hvala na savjetu živio sto godina. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|