|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Radeon 9x00-FireGL Z1/X1
Kako,zašto i zbog čega. Stručno,opširno,i istestirano do jaja-obratite pažnju da su testirali sa R9500 64 mega,dakle na najeftinijem modelu R9500 Razlike vulgaris 9500 prema "GL-u" su i više nego impresivne ![]() Objašnjeno je sve:kaj sve treba od software-a,kako hacknuti-ma baš sve. Izvrstan članak. Dakle,fakat se za malu lovu može nabaviti profesionalna grafička kartica koja naravno gura i sve nove igre. A već je od prije poznato da igre bazirane na OpenGL idu puno brže na takvim karticama. http://www.nvworld.ru/docs/sfgl_e.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
locked in server room
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Baš sam mislio postavit topic na tu temu, ali nisam bio lijen prekopat po forumu. Hvala za link, kad uhvatim vremena (čitaj: položim ispite na faxu) uhvatit ću se ovoga, pa javim rezultat. Inače, mislim modat Powercolorovu R9500 (256-bit), i to bi trebalo uspjeti, jer je soft-mod u 9700 uspio i sve radi odlično. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Koje su to igre bazirane na OpenGl-u kojima fali grafičke snage??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
to ti nema veze s igrama modaćeš karticu ak ti treba za korištenje u profi aplikacijama baziranim na ogl-u jer je poznato da ati namjerno malo zezne ogl drajver za mase ja sam na osnovu baš ovog članka kaj je jelc stavio modao svoju prošlo ljeto u firegl X1 i to je fino radilo bez greške |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Čak su stavljali i FireGL driver u neke verzije drivera(ne službenih tak jasno) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Znači, u igrama se razlika ne osjeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
no tebi nitko ne brani da eksperimentiraš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Probat ću ka nađem vremena... Nego,jel mogu igrati sve igre sa "FireGL" karticom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |