|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
PROKLETA MREZA, UPLOAD USPOREN
Iman preoblem sa mrezon ima vec 3 mjeseca, naime upload brzina mi je max 2,4 kbps : finger : : finger : . Dok mi je kod prijatelja koji ima isti ovaj adsl start paket ka ja oko 12 do 13 kbps (on koristi usb a ja ovj ruter sta san dobija od T coma)... Download ide normalno, slicno njemu, do 54 kbps... Prije je seve bilo uredu a ovaj problem mi se pojavija kad san spoija dreambox na ruter... Ruter san takodjer proba i na drugoj vezi, u drugom kvartu, ali isto max 2,4 kbps: finger : ista stvar je i za wlan i za zicano 2,4 kbps max... zna li tko u cemu bi moga bit problem... puno hvala pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
probaj nazvati t-com 0800 9000 /2 dsl support i reci im o cemu se radi neka ti monteri zamjene router pa onda vidi mozda je problem na centrali (reci da imas sum na liniji, dok pricas sa nekim ponekad sumi) vjerojatno nemas takvih problema, ali drugacije ti nece provjeriti da li je sve ok na samoj centrali
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
jeli moguce da san negdi slucajno oganicija brzinu u postavkama rutera, jeli to uopce moguce (ogranicit brzinu) ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako imaš onaj Siemensov Cnešto...ne znam više koji je model onaj koji možeš u router prebaciti, onda ne možeš ograniciti brzinu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|