|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Xerox XA7 - 19i, neće više DVI?!
Evo bas mi se prije par sati desilo da mi monitor više ne želi primiti dvi signal??! Kad upalim OSD prijavljuje mi da radi analogno, a kad pod source izaberem DVI, izbaci poruku "No Signal" i vrati na Analogno. Mislim koji $#&#&#$!!? Pokušao sam zamjeniti DVI portove, instalirati drivere za monitor, reinstalirati drivere za graficku, ali nista! Ima li ko objašnjenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidi da se kojim slučajem kabal nije ištekao iz monitora...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
|
Ma nema to veze. Cudna je stvar sta to sve ide preko 1 kabla. Odnosno monitor ima DVI-I kabel koji ide direktno iz njega (nema konektora) u PC. Ovo je stvarno cudan problem (da li je vezan mozda uz graficku, koliko god to cudno zvucalo - ona ima 2 dvi izlaza?). P.S. Da ne spominjem kako je slika - bljak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Koja je grafička?
![]() |
#7 |
Suit up!
|
Ma nema veze do biosa. Dan prije mi je normalno radilo... Sve sam pokusao (ukljucujuci i usputnu reinstalaciju windowsa, ali nista). Cak sam pristeka na frendov komp i isto. Takodjer - pristeka sam Benq-ov LCD na moj komp i DVI radi bez problema. Ah nista... ide na garanciju. Ali sam stvarno razočaran sa nekvalitetom ovih Xeroxa. Kupio sam jedan u sječnju 2005-te i napajanje mu je riknulo u kolovozu, zatim sam dobio 8ms model na garanciju (koji usput rečeno ima puno lošiju sliku od onog "starog" 20ms modela) i evo sad se desi ovo... Pokušat ću da mi zamjene za neki LG (L1980Q, L1950H, L1940B) - ima li preporuka? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|