|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Glupi mp3 player
Ufff..Ne znam otkud da krenem..Prije tjedan dana, izvadih mp3 iz đepa da promijenim pjesmu, kad ono neki čudni jezik (kineski/japanski)..Nakon tjedan dana muka i patnji uspijem promijeniti nazad na engleski, no idućim paljenjem on vrati na taj neki čudni jezik! Pokušao sam formatirati, al ni to ne pomaže.....Već postajem, očajan.. Najradije bi čekićem opalio po njemu ![]() Mp3 player sam dobio u austriji, tako da ga ne mogu tako jednostavno reklamirat. Gledao sam upute za njega, i on uopce nema opciju za mijenjanje jezika ![]() POMAGAJTE!!!!: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
reci koji je mp3 player pa cemo pokusati iscupati neki manual ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pokusaj možda firmware skinut za njega novi sa stranica proizvođača |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo ovako, radi se o ROK RUGBY MP3/WMA-USB STICK, u sebi ima SigmaTel MSCN USB. Stranica od proizvođača je www.rok-musik.de, i tamo nema nikakve pomoći. Ovo je njihov odgovor na moj problem: Frage 11: Was tun, wenn chinesische Schriftzeichen auf dem Display erscheinen? Antwort: Bitte stellen Sie "Englisch" als Sprache ein. A u uputama za ovaj model se jasno vidi da nema opcije mijenjanja jezika za ovaj mp3. Pas mater, sad bi ih sve poubijao koliko sam bijesan : Machineg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Koja glupost... Za jedan player iz ponude imaju firmware, a za ostala 2 nemaju -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
A sad još veća glupost, skinio sam firmware za taj giga..Pokrenio ga, i sad mi mp3 upaljen al neemam slike ![]() Ode sve k vragu : giljotin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
A je*oga... Nisi trebao... Ja sam ostao bez ideja sad... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Al ne kužim, svi ti mp3 playeri imaju isti taj Sigma TEL MSCN usb.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Jooj, sad bih ga najradije čekićem opalio : DualWiel Ahhh.. Bar mi ostane stick od 512 MB, samo treba sestrino popovanje istrpit jer je bio njen mp3 : sweating |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
Radi on, pušta glazbu. Al nemam slike na ekranu sada... A ništ, slao sam mail glupim proizvođačima. Ako treba zvat ću ih, možda oni imaju firmware iako ga nisu stavili na site! Možda bi neka starija verzija tog istog funkcionirala ? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Ako netko ima bilo kakvu ideju, neka slobodno da prijedlog. Bilo šta, sve cu isprobat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ma reci im da ti salju firmware mailom inace ces ih : Machineg : DualWiel |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ja sam valjda prolupo, al meni je ovaj topic tako smiješan... "Jooj, sad bih ga najradije čekićem opalio" : roller : Sorry, ne znam kako bi ti pomogao |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Hvala onima koji su bili od pomoci! : cheers2 Je je, lako se smijat tuđoj muci! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|