|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
P4 3.2 640 OC
Dakle imam maticnu Asus P5GDC delux , proc p4 3.2 640 +Zalman i memoriju 2gb (4x512) corsair xms 3200c2 ... e sad ja bi to malo kloknu ... memorija radi sad def na 400mhz .. jel neko vec to radio?supid question... ..tj jel neko vec dizao na 3.6 a da mu stabilno radi ? ja ga nemrem natjerat da se na glavu popnem... probao sam sve voltaze ... al jednostavno on uspije njega natjerat na 3.6 al kad odem na save/exit mi se komp naglo ugasi i opet upali sam od sebe i udje normalno u win ... te mi takodjer kad je OC neda u stand by ...e... jel ima smisla uopce vise sto pokusavati =? memoriju sam stavio na 2.9 v .. HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Imat ćeš problema jer koristiš 4 sticka memorije Probaj stavit smo 2 sticka i clockat samo da vidiš ako te to koči...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
..da...
al sto na koliko tocno memoriju podesiti ,... koju latenciju postaviti ? kojilu voltazu staviti za 3.6 presc. jezgra jel mogu ovu corsair memoriju natjerat na 460mhz ... kako ? imam xsaser 3 kusicte 7 ventilatora.. temperatura ko beba,,, dajte malo ljudi pomozite .. novi sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
stavi dva stika memorije, djelitelj memorije stavi takodjer u BIOS-u tako da mogucnost da te ona koci potpuno izbacis. i odi malo po malo, pa vidi kako komp dise, provjeravaj sa Super PI 32M stabilnost
![]() |
#5 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
koliko ja znam ta mema bi trebala disati na 460mhz ali može biti da te hebe to šta su ti iskorištena sva 4 sticka. Izvadi dva pa probaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|