|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Preporučite mi ploču za 478..
Tražim ploču kojom bi zamjenio sadašnju P4C800E koju više nemogu trpiti zbog mušica koje kako čitam na netu nisu samo meni se desile a neispravljive su . Ploča po mogučnosti da zadovoljava ove uvjete: - NIKAKO ASUS ![]() - soket 478 za Press 3.2 - stabilnost, stabilnost i još jedamput stabilnost na defoult postavkama (ne mislim ništa lokati ni sada ni ubuduće) - po mogućnosti 875 chipset - mogučnost ugradnje Zalmana 7700Cu - cijena nije faktor u odluci - dobavljivost u dučanima u ZG. Imam neka svoja razmišljanja ali bi htio čuti i više. Svako razmišljanje dobrodošlo. Hvala Zadnje izmijenjeno od: jjd37. 04.03.2006. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Evi ti Foxxconn, prodaje Crash009, tu na tržnici. Ako ne misliš klokat, ploče se po stabilnosti mjere sa original intelovim, pa se kod čovjeka raspitaj i o mogućnosti ugradnje zalmana. Ako ne želiš rabljeno opet valja razmislit o ovoj ploči, stabilna i ne preskupa. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34878
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
|
Pogledaj mu sig pa će ti biti jasno zašto prodaje. Voltaže na foxxconnu baš i ne idu previsoko, a on je svog preskija pošteno nafrljio : quake : Ako ne valja strpaš ga na prljave i pokvarene trgovce pa da vidiš kako će pljunut lovu nazad : lol2 :
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Laughing Man
|
Pa nemoj se riješit asusice dok ne testiraš ovu... Mislim, za svaki slučaj ne? : CoolRamb
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
uzmes asus p4"P"800, a ne c, ja imam "p" i stabilna samo tako, ocanje do jaja, sredio memu i ide preski 3.0 do 4.5ghz... jos samo da dodje taj vapochill micro u hr, di mu je kraj :P.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
da, ali mi je onda temp do neba i mema mi radi jaako opasno... nije on jos spreman za to 3.75 za svakodnevnu uporabu je sasvim pristojno, nego proc je 3E stepping 1, revision E0, to dobro, ljudi su mi rekli da malezijac bas i ne valja a meni je ok.. vasa misljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo baš prije par minuta ponovilo se isto 3X. Kad radi ploća je savršena ali ja nemam živaca očekivati kad će se ponoviti. I zato odsad : Machineg ASUS više "neće u moju butigu". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja imao tu ploču i nikad nikakvih problema, trebao si je reklamirat
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
P: Intel 875PBZ Bonanza Ploca je stara oko godinu i pol dana a stoji mi u kutiji jer je u bratovu kompu Epox 4PDA5+. Ako bi bilo zainteresiranih rijesio bih je se. U zamjenu bi isao i kakav SATA HDD uz nadoplatu s vase ili moje strane! Ponude ovdje ili na PM! __________________ DFI LP nF2 Ultra revB/Hellfire rev3 bios IQYHA 0352 MPMW XP-M 2500@10x250-1.72V/TT Volcano 12 2x256+1x512MB Corsair 3500C2@500/2-2-2-11/3.22V Sapphire 9800Pro@XT 425/380-Zalman VF700 AlCu Enermax 350W/Maxtor 80GB SATA/Nec 3500A La Ovo bi moglo biti riješenje tvojih problema.Ako je sve točno ploča mora imati još 1,5 godinu garancije.Da, i zadovoljava kao od šale tvoja tri uvijeta.Moja preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ploču prodaje Jerry, a oglas je na tržnici od 1.3.Da ne bude zabune. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zaboravio sam napisati da povremeno nakon takvih gašenja napiše da :"OVERCLOCK FAILD Press Fnešto za ući u BIOS" a siguran sam da ništa nije clockano i usto zna biti pol postavki biosa zmrdano(ukljućen RAID kontroler, logon screen, quick boot i sl). Uzeo sam ploču od Crash009 pa ću vidjeti. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ok, htio sam predlozit napajanje (nije vazno kolko je snazno ak ne valja ![]() jesi updejto bios? ako imas mogucnosti, probaj plocu na drugom kompu jer ce ti ducan uzet pare ak im ploca normalno radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ako ti bios zgubi postavke možda je baterija slaba... btw , kupio si jako dobru ploču , u nekim određenim testovima dere P4C800 no nije ocerska ali sve će ti u kompu istrunuti a ploča će još raditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Nije pravilo ako je baterija oslabila da se bios resetira baš kod svakog paljenja. Nekad prođe - nekad ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Prva stvar, ASUS Probeu ne vjerovat bas pretjerano, tj. zna lagat i to dosta. Prst na vent pa ce ti bit jasnija temp. Što se gasenja tice, pogledaj malo zice od kučišta koje se spajaju na matičnu, mozda ti je negdje otišla izolacija pa ti napravi kratki spoj i ugasi se ploča, te u BIOS-u makni mogućnost gašenja ploče na tipku kuičišta. Ovo s overclocking failed nekim postavkama pobrkanim se i meni zna ponekad dogodit nakon prisilnog gašenja, al dosta rijetko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja iz svog iskustva mogu preporuciti Abit-ove ploce za s478. Imam ih trenutno doma 3 komada (vidi sig) i sve rade odlicno (Is7 vec godinu dana, MAX-ica jedno 2 mjeseca, a IC7 vulgaris vec mjesec dana 24/7 natrpana diskovljem i skoro svim PCI-evima punim, to mi je u download i media centru ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
nabavio je ploču... upravo mu stiže... Foxconn I875A02 bivša stublinina ploča @stublina jesi našao možda garanciju od ploče? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|