|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
problem kod bootanja
dakle imam jedan problem sa jednom starijom konfom: Celer 633mhz 192sdr tnt 32mb Abit BH-6 problem je u tome da kada dođe do onog dijela kada bi se trebao pokazati screen "windows xp loading" komp se restrartira probao sam stavit nove windowse, ali opet isto... safe mode isto ne pali.. taj isti hdd normalno boota na drugom kompu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
pogledaj malo na forumu i skužit ćeš da svi koji imaju starije celerone, samo im se restarta komp . ak je clockan, spusti ga na origigi frekvu pa probaj. btw. hard nema veze s tim (bios nabavi novi) meni ti je stari kupio novi hard, ja ga stavim na taj celeron i kad se restarto komp, on ga zabio u zid (tako odlaze 20gb maxtori...)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
jesi probao clear cmos ali onu duzu verziju??? p.s meni je slicno bilo zbog grafe btw |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
memorija, napajanje ?
__________________ |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj 98-icu pa upgrade na XP, zna upaliti: hitthewa
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
evo probao sam sa drugom grafom, jednim sitckom rama ali opet isto |
![]() |
![]() |
|
|