|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
usb camera => mikrofon
dogada mi se nesto necuveno tj. curi mojoj nisam vidio u zivo buduci da je ona dosta daleko a htjeli smo osim video razgovora i cuti se jel, ali prema njenim objasnjenjima - stvarno mi nije jasno sto se dogada.. i probao sam par stvari (rec joj da napravi i je) al nista... a nije da sam laik :/ usb cameru, instalirala s cd-a i kasnije ukopcala, instaliralo se i sve 5, kamera radi, kompatibilna s msn-om ali joj ne prepoznaje usb cameru kao mikrofon što bi trebao jer je tako meni i na još 100kompova.. i svakakve gluposti sam pokušavao ali ništa any ideas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U CP appletu Sounds and Audio Devices treba glavni (default) uređaj za snimanje prebacit na kameru, a to isto vjerojatno i u MSN-u napravit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ja sam imala isti problem sa skenerom comp ga je prepoznavao kao kameru???!!! ![]() ali sam poslje skužila da sam ugurala skener u krivi port.... no makar me još uvijek muči taj skener...par dana radi i onda se pravi blesav..ko nema ga i to...a sve isto ko i prije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
neku malu šugavu logitech-ovu....ne znam ni kako se zove...na njoj ne piše...a više nemam pojma di su mi papiri...a nije uključena već skoro godinu dana... ak je bitno potražit ću papire ili ju priključit |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja sam imala isti problem, nije mi zvuk radio pa sam promijenila da glavni uređaj za snimanje bude camera i u tom softveru što sam dobila s logitechovom camerom kliknila na change camera settings i prebacila da glavni uređaj za snimanje bude camera i sad mi zvuk normalno radi ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
(ta mi je slika svojedobno bila generalnii zakon ![]() jamislim da nisam išla klasičnim putema na dodavanje hardvera..pa mi se to onda spobrkalo vlajda...sad je sve ok... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|