|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Di ima za kupit origigi ili neš' slično, da samo odvrtam ovaj stari i zavrtam novi. Neda mi se guliti ovaj dolje pa onda na njega stavljati Cristal Orba ili tako nešto, to je posla kao proizvest karticu. Ovaj stari radi ali mi ujutro pri paljenju ili buđenju iz hibernacije 2 - 3 minute bruji (počeo prekjučer naveće), otvorio ga očistio, stavio fino mašinsko ulje (napravio remont) i sada radi bez greške ali me jede crv sumnje da ne bi opet počeo kenjat pa da imam u ladici rezervu, pa ga fino odvrtam, novi zavrtam, a ovog u ropotarnicu povijesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Cooler za 8500
Citiraj:
ORB ruži ko" manut,a i morao bi odkeljit(doslovno) ovaj stari a to ti je uvijek malo zajebano Nemoj slučajno slušat fore tipa stavi ga u friz-pa onda skini Raspitaj se malo...k vragu...ak imaš BBA imaš i 3 g garanciju...pošalji im mail i pitaj Ili neki tih dimenzija poznate/kvalitetne/ firme |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Potrošna roba
Je origigi BBA i ima tri godine garanciju ali Cooler je potrošna roba pa se to ne pokriva, isto recimo kao i LCD monitor dok nemaš više od tri točkice nama novi, tri su dozvoljene, i ostale fore iz garancija (fine print, to je ono što treba čitati). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Potrošna roba
Citiraj:
A možda se siroče još nije oporavili od onda kad si ganjal 3dmark ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Njam, njam, ...
E kako glasi naslov tako je bilo i u Autronicu. Nazovem prvo veleprodaju, pa me uljudan ženski glasić prespoji u maloprodaju (tam di ima muških, ona se u to ne razme), onda mi tamo daju broj od servisa: Ja: " oprostite imate li možda cooler za RadeON 8500?". Neko biće tamo: "žvak, žvak, gut, njam, ![]() ![]() Ja: "malo su Vam specifični cooleri, zaljepljeni su za GPU pa ih je teško odljepit ali meni trebaju samo lopatice sa motorom, učvršćene su u 4 točke, samo odvrtam stari i zavrtam novi" Neko biće tamo: "Gut, glo, njam, škšk, šššš (valjda je brisao ruke, nadam se da nije pišao), ma kupite vi sebi neki od 25 kn one power green ili tak nekak, pa ih odvrtate i zaljepite onda na meso od ovog starog" Ja: "Hvala ,na informaciji" Neko biće tamo: "Nema na čemu, aj Bok" Eto, Autronic. Mislim ako ništa drugo barem se nešto javilo sa druge strane i pokušalo dati kakav takav odgovor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Razlika između nas i tih bića koja obitavaju spiljama, koje su ponosni vlasnici nazvali servisima, je u tome da mi ponekad vidimo danje svjetlo. Osobno se mogu pohvaliti da sam prije 4 dana bio na suncu više od 1 sat. Danas sam pogledao kroz prozor. Kada se oni time mogu pohvaliti?
![]() |
#7 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
stavis ga u freezer (pola sata) -> izade novi freezon 2003 sila x poluga i heatsink skoci ![]() (onda se molis bogu da ti graficka i dalje radi) inace, imam ti ja taj sink i ventic od r9000pro, pa ako bi ti taj odgovarao, mozemo se dogovorit...
![]() |
![]() |
#10 |
(°_°)
|
nope
nazalost nije isti ![]() no svejedno ako mislis da bi ga mogao kako smjestit na svoj sink, javi... btw, evo slikice
Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW Zadnje izmijenjeno od: miato. 12.12.2006. u 19:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium
|
![]() Ništa, nemam "mesa" na sinku gdje bi trebali doći šarafčići za tvoj cooler. Tako se grozim od frizera, sile, krakova, bijelih makova (ups ovo ne ide ovdje), ... za sada sam našarafio neki cooler koji puše na GPU pa radi sev bez greške, ali ne spavam mirno. Budem na kraju otišao sutra još u par dučana i vidio šta se nudi. Možda neki paše u onu rupu u sinku, a vidio sam da je netko nakalamio GoldOrba bez previše mudrosti. Paše u onu kružnu rupu na Heatsinku i samo ga zakeljim i to je to. Buuu, kako nitko nema nešto što barem malo paše. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
(°_°)
|
Re: Buuuuu
Citiraj:
![]() Ako imas srece, kostat ce te jedino 5 minuta straha
![]() |
![]() |
#14 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: Re: Re: Cooler za 8500
Citiraj:
Upravi čitam na Tomislavu recenziju FX-ice. Pa to je strahota ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
![]() Balkanac 007 i SuperBond in Action Misija: RadeON 8500 Cooler Status: niti jedan dućan u RH nema zamjenski Cooler Mogučnosti: moli se Svemogućem i trganje HeatSinka sa jezgre, ne dolazi u obzir Alternativa: SuperBond GreenPower 15,00 kn cooler, pila, skalpel i Balkanac Rezultat misije: Učinkoviti Cooler za RadeON 8500 Izvještaj: uzmeš 15,00 kn i kupiš GreenPower cooler, odrežeš sve oko njega, tako da ostanu od nosaća samo tri donja kraka i cooler na nima. U rupu na HeatSinku na RadeONu naliješ SuperBond lijepilo i na njega zaljepiš ostatke coolera. Spojiš na napajanje, upališ PC i radi i to je to. Slika slijedi većeras ili kasno noćas. Ako se u mučenju UT2k3 sve pokaže stabilnim i učinkovitim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
![]() Složio, izvadio da sliknem i ispade mi kartica i polomim jedno krilo na propeleru #$!@#"?!!, Dobro sada znam kako, pa ću sutra ujutro staviti novi. Uglavnom radi. Sutra onda imam Gold verziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
(°_°)
|
Kolika je buka? Mislim, jel se je glasnije / tise?
![]() |
#18 |
Premium
|
Bilo je jedanko
Jednako se bilo čulo do trenutka dok nisam skinuo "foto-model" da ga sliknem i onda je izgubio jedno krilce tako da sada malo bruji, ali za divno čudo jako tiho. Sutra novi, tj. Gold Edition i onda ti još jednom potvdim da se čuje kao i prije. (Valjda) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
![]() Bio u dućanu, kupio još jedan GreenPower cooler i izvršio operaciju na njemu i transplatirao ga u RadeONa 8500. Stvar hoda, razina buke kao i prije. Ukoliko se pojavi koji BUG javim (nadame se da ih neće biti) i postam patch za BUG. Slikovni opis u prilogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
(°_°)
|
cool... svaka čast ![]() nadam se da se isplatilo ![]()
![]() |
#21 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Guest