Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.01.2003., 23:33   #1
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Smile ah..ta dobra stara vremena.... :)

pa dali se itko od vas sjeća onh lijepih vremena kada su 486@100 mhz bile zakon...????joj nije bilo nikakvih kemijanja tipa
moram ubost novu grafičku...još ram-a.....dali mi matična podrzava OC-ing i to....ha to su bila vremena....
a ne danas.....danas je samo važnije da ja imam bolju grafulju od tebe...ti imaš više ram-a od mene pa ja odem i kupim duplo itd...naravo to ide sve u korist igranja "novih" "nabrijanijih" igrica..
kad se sjetim koji put mi je žao što je intel napravio pentiume...da je sve ostalo na 486-icama.....svijet bi bio ljepši
svi bi imali jednake kompove nebi trošili plaće starcima (neki više i ne) za novi komad hardvera i svi bi imali za pljuge i pivu!

tako da pokrećem akciju "Spalimo sav novi hardver i vratimo se korjenima.....286,386,486-icama"

(al bi mi opet falilo ram-a i strpo bi neku Gforsicu tek toliko da se ima... )
Staro 11.01.2003., 01:05   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Lightbulb Zaposli se u NASA-i

Ako ti toliko fale te 486 i ostala kompanija onda se preseliš u najgoru i najdebilniju zemlju na planetu gdje je prosječni stanovnik kreten iz nekog incesta (USA ako niste do sada skužili) i onda predaš molbu da bi radio u NASA. Mislim oni su neki mjesec kupili šlepere polovne medicinske opreme da bi se dokopali starih 386 i 486 intelovih procesora za nove Šatlove (i onda se ljudi pitaju zašto padaju). Pa se sječaš da je nedavno i teleskop Huble doživio update procesora na famoznu i hvaljenu i486 mislim da je ova sada na 66MHz.
Pa i onda je bilo koiko imaš RAMa, koliki ti je HDD i da li ti je grafička recimo miro sa driverima za AutoCAD ili je neka bez veze WesternDigital sa 512 kb, ... Vremena su uvijek ista ali mi se samo tješimo da se bolje prdilo za vrijeme Austro-Ugarske. Ma šta ista, sada su i bolja. Pa ja sam za 486 sa mislim nekih 4MB RAMa i 200 tinjak MB Harda i nekim 14"Color koji je čupao kosu davao nekih 5000 DEMa u prosjeku, sada za to imam zvjerski stroj.:clap:
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Staro 11.01.2003., 03:28   #3
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Prilikom takvih razmišljanja ne treba se spominjati 486 nego Commodore, ZX Spectrum, Atari i sl. TO je bilo doista vrijeme "jedankih" kompova. Samo je tada moj susjed (grom ga spalio) imao floppy a ja kazetofon. On je imao modul za reset i turbo a ja sam učitavao turbo sa kazetofona. One je imao Atari kuglu a ja QuickShit 2. Pa sada ti govori o jednakosti. Dugi je susjed imao printer i monitor a ja Blaukpunct i papir i olovku.

Lova uvijek čini susjeda boljim. Oni su se igrali a ja programirao. Ti imaš veći hard a ja manji. Masa ovdje ima daleko bolju karticu a ja bolju od tebe i tako u krug.

Ne valja nama da se sve unificira jer će to izgubiti svaku draž. Neće biti zanosa upikavanja novog super-turbo-ultra hardwarea.

Živjele razlike i susjedi koji imaju love a ne znaju upaliti komp. Zbog njih ja imam svoj ovako jak a imati ću i bolji. Da nije njih ja ne bi imao nikakav.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2003., 03:33   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Sam si mislio

Mislim negdje sam počitao, a sada sam se i uvjerio nakon RAKovih riječi.
Ako žene postaju žrtve mode (znate ovakve i onakve krpice i ružići, ...) onda mi kao muška populacija definitivno postajemo žrtve tehnološke mode.
Staro 11.01.2003., 08:23   #5
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Zaposli se u NASA-i

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Ako ti toliko fale te 486 i ostala kompanija onda se preseliš u najgoru i najdebilniju zemlju na planetu gdje je prosječni stanovnik kreten iz nekog incesta (USA ako niste do sada skužili) i onda predaš molbu da bi radio u NASA. Mislim oni su neki mjesec kupili šlepere polovne medicinske opreme da bi se dokopali starih 386 i 486 intelovih procesora za nove Šatlove (i onda se ljudi pitaju zašto padaju). Pa se sječaš da je nedavno i teleskop Huble doživio update procesora na famoznu i hvaljenu i486 mislim da je ova sada na 66MHz.
primjetio sam da svi koji pljuju ameriku su zapravo jako ljubomorni na njih...

a zasto kupujes hardware i software iz tako debilne drzave?

a jesi razmisljao da su 286,386 i 486 jedini pouzdani procesori i da ovi danasnji vrijede dreka..nije nasa bas bez para pa da nemoze dati za novog celerona il durona....

inace just a reminder: pretekao si Greg-a .. ne za puno ali tu ste negdje po boljsevistickim i iniim idejama...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2003., 08:30   #6
msvrtan
..

Re: Sam si mislio

Citiraj:
Mislim negdje sam počitao, a sada sam se i uvjerio nakon RAKovih riječi.
Ako žene postaju žrtve mode (znate ovakve i onakve krpice i ružići, ...) onda mi kao muška populacija definitivno postajemo žrtve tehnološke mode.
to je vec stara prica..iako su sad cesto muski gori od zena sto se tice krpica...
Staro 11.01.2003., 10:28   #7
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

Datum registracije: May 2002
Re: Re: Sam si mislio

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
to je vec stara prica..iako su sad cesto muski gori od zena sto se tice krpica...
kaj got!
Staro 11.01.2003., 14:05   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Re: Re: Zaposli se u NASA-i

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
primjetio sam da svi koji pljuju ameriku su zapravo jako ljubomorni na njih...

a zasto kupujes hardware i software iz tako debilne drzave?

inace just a reminder: pretekao si Greg-a .. ne za puno ali tu ste negdje po boljsevistickim i iniim idejama...
Sorry, a imenuj mi jedan proizvod koji valja q, a da je iz USA. intel je kako mi se čini Taiwan, Malesia, ... dizajnirali i napravili europljani koji su na privremenom radu u USA (mislim amerikanci su djeca od zlog oca i gore matere, odnosno kopilad europskih lopova, kriminalaca i protistutki ako ćemo povijesni razvoj), software im je za q također, Linux/UNIX nastao u europi. Nabroji jedan koristan proizvod da je proizveden ili nastao USA, a da nešto vrijedi.
Staro 11.01.2003., 23:31   #9
Shaka
Shaka

Shaka's Avatar

Doba 486-ica je bilo doba mučenja sa nagovaranjem harderaja da proradi..ne toliko koliko je to bilo izraženo kod 286-ica.Na tim starim krntijama nije bilo 3D-a. BLJAK!!!!Jedva sam docekao da dodju vudujice i da mogu gleda pozadinu Lare Croft bez trzanja
Shaka je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2003., 20:35   #10
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Talking

ma sve to drži vodu....samo mislim da je nekad bilo bolje...barem meni...
i ja doma imam pokojni C64 i onaj njegov famozni 5.25 floppy i brdo disketa....
viš dobra ideja mogo bi skinut prašinu i vidjet dal to 64bitno čudo uopće još radi...??...joj kolko smo ja i buraz ko klinci rasturali to....ah svem ljepom dođe kraj.....
[QUOTE]
RAK
"Ne valja nama da se sve unificira jer će to izgubiti svaku draž. Neće biti zanosa upikavanja novog super-turbo-ultra hardwarea."

samo što je taj novi SUPER-TURBO-ULTRA hardver SUPER-TURBO-ULTRA skup.... a danas možeš za male pare kupit brdo starih 486-ica i otvorit neku priv igraonu (može i doma...svi mi imamo stanove i kuće od xxxx kvadrata) i igrat npr. DOOM II...ma to mi je zapravo bila i neka svrha ove teme...igra danas, igre jučer,kompovi danas ,kompovi jučer....nažalost sve s mijenja a ak ne želiš da te vrijeme pregazi iscijedi starcima svaku kumu za novi komad SUPER-TURBO-ULTRA hardvera...
joj da se barem mogu zaposlit u NASA-i...bar bi imo veću plaću neg ova mizerija...ccc
P.S. : PRODAJEM C64 I MONOCHROME 10' MONITOR (i to kolorac ima 4 boje....bijela crna siva zelena... ) i 5,25 floppy sa nekih cca 100-injak kom disketa....sve sami hitovi
MOLIM (NE)OZBILJNE PONUDE
Oglas

Oglas
Oglas

Staro 12.01.2003., 21:15   #11
msvrtan
..

Re: Re: Re: Zaposli se u NASA-i

Citiraj:
Sorry, a imenuj mi jedan proizvod koji valja q, a da je iz USA. intel je kako mi se čini Taiwan, Malesia, ... dizajnirali i napravili europljani koji su na privremenom radu u USA (mislim amerikanci su djeca od zlog oca i gore matere, odnosno kopilad europskih lopova, kriminalaca i protistutki ako ćemo povijesni razvoj), software im je za q također, Linux/UNIX nastao u europi. Nabroji jedan koristan proizvod da je proizveden ili nastao USA, a da nešto vrijedi.
INTEL & AMD - procesori
TI (Texas instruments) - cipovi
NVIDIA - graficke kartice
Microsoft - windowsi
IBM - pc racunalo (ak uzmemo da je njihovo prvo...)

necu ti nabrajati produkte jel to nebi imalo nikakvog smisla...inace Intel je baziran u CA a ne taiwan ili gdje si vec sve rekao..

a odkad je unix nastao u Europi? nekako nisam bas ziher u to...mislim da si pobrkao linux i unix stari moj...

a koji to revolucionarni proizvod nije dosao iz sad-a..osim chang slank caja ili kak se vec zove (vidio na OTV-u il novoj)
Staro 12.01.2003., 21:31   #12
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Nije bitno di je HQ

iza intela stoji Mađar, nije bitno gdje je HQ neke firme, to se seljaka po svijetu ovisno o cijeni i parama. Sve što i stigne iz USA a da kojim čudom valja (nVidia ne valja, valja ATi iz Canade), je dijelo nekog europljana na privremenom radu.
Pišam ti ja na naciju u kojoj je 75% (da 75%) stambenog fonda kuće od drvene građ, a ne betona i cigle kako vidiš u filmovima, gdje se 6 500 000 milijuna stanovnika grije na bačvu ili su ti klošari, gdje crnce pale i ganjaju (nemaju oni tamo nikakva prava kako se oet vidi u filmovima), gdje je 55% populacije između 16 i 30 u zatvoru, nacija koja ima u zatvoru više zatvorenika nego cijeli bivši istočni blok sa CCCP u vrijeme najgoreg hladnog rata, država u kojoj se međusobno pobije u jednoj godini više stanovnika u miru nego u cijeloj europi u roku o 36 godina, država koja je probala A bombu na živom mesu.
Europljanu sruše vlastiti kontinent u prosjeku svakih 50 godina i opet smo ispred amera (oni svoj nisu nikada, a iza nas su). Europljan si budi ponosan na to, ameri, arapi i tersristi su isti q, papci, šonje i mlakonje. Ne vjeruješ skoći tamo na neko vrijeme i prošvrljaj i izvan nekog grada i odjednom će ti RH biti najbolja država na svijetu. Ameri su šonje, papci i maloumni kreteni.
Staro 12.01.2003., 22:02   #13
msvrtan
..

jesam bio..godinu i pol...i fascinira me zasto po americi pljuju oni koji tamo nisu bili...jesi li mozda bio?

a debilane tipa jesi vidio iz filma samo pokazuje necije ne znanje...naime zamisli da neko od njih pogleda Ogrestu,Pervana ili Malnara...pa ja da sam Amer bi se potrudio baciit a-bombu na takvu drzavu tek toliko da nemoram razmisljati da ima takvih debila na ovome svijetu...

neka se jave oni koji su bili u preko bari pa neka oni kazu svoje misljenje...isto kao sto ja necu komentirati afganistan,Japan i sl oni koji u Americi nisu bili trebali bi sutjeti

a ako su oni takve budale i rasisti mi bi tek trebali sutjeti jel kod nas ljudskih prava nema...isto kako se neke njihove budale ponasaju premna crncima isto tako se ponasaju i nasi skinsi..to sto ces ti reci da nisu svi Hrvati skinsi vrijedi da nije ni 0,5% bijelaca rasista u americi

a ja sam bio u rasistickome dijelu amerike i imao sam neugodno iskustvo s rasistom...

a razmisli koliko ljudi kod nas pogine od metaka,usred grada neko ispali zolju i sl...sta ces mi reci da kod nas toga nema? pa daj se probudi...znas li koja je razlika? oni o tome pisu,snimaju filmove i sl a mi zaboravimo dva dana nakon sto se desi...
Staro 12.01.2003., 22:05   #14
msvrtan
..

htiop bih se ispricati ostalima i smatram da politika nema sta tu raditi i sl ali ovako blesave ideje mi dignu zivac

jos jednom isprika svima,,
Staro 12.01.2003., 22:30   #15
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Thumbs up

MSVRTAN nemaš se za kaj ispričavat...nažalost te stvari su istinite... skoro sve standarde postavljaju ameri...oćeš tehnologija,oćeš industriju,gospodarstvo itd...i to je istina da oni vole pokazat svoje prljavo rublje ali smo zato što to velik dio ljudi na svijetu il nije nikad vidio il državni mediji ne puštaju il ljudi te stvari jednostavno nikad nebi napravili (to se ne odnosi ne sve)
zato svi volimo pogledat SPRINGERA....
Staro 12.01.2003., 23:16   #16
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Ma boli mene za amere ...

Ma boli mene hoće se oni tamo paliti let lampama, rezati si noseve ili ne znam šta raditi sa sobom. Jesu oni svi potencialni nobelovci ili maloumnici. Nismo mi sveci i mi imamo svoje budale koje se po gradu ganjaju zoljama, utokama i ostalim igračkama i isto to postoji u njemačkoj, švicarskoj, japanu, kini, ... ali nitko od nas (niti navedenih) drugima ne skaće po glavi, prijeti im sankcijama, ne šalje nosaće na njega, ne baca im bombe u dvorište baš za ono što rad doma. Koja je razlika između Talibana i Amerikanaca, nema je ovi i jedni i drugi silom žele nametnuti svoja stajališta koja su usrana i dvolična da dvoličnija ne mogu biti. Nisu svi ameri loši ali statistički su gori od svih europljana zajedno. Što se tiće boravka (bio) i ostalog: frend mi je magistrirao na UCLA (prespavao magisterij jer ovo što mu je to bilo dosta za diplomu na onoj rupi od ekonomije mu je tamo bilo skoro dosta za doktorat, radio je kao Mr. tamo 6 mjeseci po pobjegao doma pa u Reich, drugi frend, znamo se od malih nogu ima lanac dućana sportskom opremo u USA, multimilijuner po njihovim stajalištima, ima sve u životu pa briše u europu čim stigne, frendovi koji su rođeni Amerikanci kada jednom dođu ovdje, nazad idu krajnjom mukom ...). Politici nije ovdije mjesto, ja očito neću promjeniti tvoja stajališta niti ti moja, ja sam ipak europljan (ako treba i balkanac), ali nikad nisam niti ću biti polu-amerikanac, mogu im uzeti novce, raditi za $ ali nikada ne želim biti njihov simpatizer.
Nego vratimo se mi C64 je po meni bio ipak jedan od najboljih kopmpova svih vremena.
Staro 12.01.2003., 23:28   #17
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Thumbs up

ma imaš pravo....ko jebe politiku...ona nas.....no dosta......
sutra skidam C64 s ormara i da vidim dal to uopće više radi...dugo je vremena prošlo...cca nekih 5???? godina...wow.......
samo sam zaboravio ono kaj se ukucava za igre i ispis igara na disketi...ono nekaj....LOAD "$",8 i onda.....????isto nekaj sa load....moram nać manual od komodorca....tam piše.....
Staro 12.01.2003., 23:36   #18
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Load ...

Ak' me sjećanje ne vara mislim da su se gameovi učitavali nešto <-L pa Return tipka i da si morao imati iza onaj famozni Turbo (znaš ono sa dvije tipke, jedna je bil reset, a jedna nešto. Pa je bilo mislim reset, ta neka i onda se učitao turbo da ne čekaš 100 godina da se sa diskete učita turbo pa onda igru. <-S je mislim bilo nešto save, a se sječaš onog 10 Print "Ja sam najpametniji" return, 20 GOTO 10, a kako sam pametan. Ti si bio neka krupna buržoazija, ja nisam imao flopy, imao sam QuickShoot Joysticke, C64 prvo onaj obli, pa onda onaj kosi, Turbo (ono iza) i kazić, ne mogu se sjetiti gdje mi je onaj najdraži šarafciger za podešavanje glave na kaziću, stvarno mi je bio prirastao z prst tih dana. Moj C64 je isto na ormaru ali ne radi, otišao mi je transić, a da se sjećaš kako su ono mislim 200mAh osiguraći pregarali u tim transićima nakon sati igranja. Mislim da je bio 36 kanal onaj koji je uvijek imao najbolji program na TVu tih dana.
Staro 13.01.2003., 11:04   #19
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

LOAD "$" ,8,1

To je poprilici kao a:\dir

Onda umjesto $ staviš točno ime igrice. Onda on nešto petlja.

Kada završu RUN i return.

Za poboljšavanje kvalitete rada na Commodoreu sluči stara overclockerska. Stavi trafo ispod vrata gdje ne postoji zaštita od propuha. Može se igrati i više od 24 sata bez rušenja i zamrzavanja.

Ako si u Zagrebu stavi TV na 42 kanal a onim šarafcigerom podesi komp da radi na tom. Ima neki šaraf odmah do antenskog.

Obavezno probati Raid Over Moskow i Imposible Mission. To su bile igrice a ne ove danas.

Zmajček. Mislim da ja imam 2 komada za 128 i da je to kompatibilno ali nisam siguran. Štera što to nema mrnu igru ali zato ima za više igrača.

Ma k vragu. Gdje je ta gajba. Je... ova intel/mikrosoft sranja. Ode se ja pošteno igrati.
Elegantan kao leopard

Staro 13.01.2003., 21:48   #20
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Smile

je,je tak je RAK....fala na uputama....i da vidiš ipak radi...ko bi reko???nakon 5 godina skupljanja prašine IT'S ALIVEEEE....
i ne samo raid over moscow....ima tu još tona....npr. :
ghost busters,spy vs spy (jebena igra.....dva "špijuna" se natjeravaju po nekom levelu i jedan drugome postavljaju zamkice u vrata ,ormare itd...u dvoje ZAKON...) rambo 3,tomahawk,c64soccer,ma doslovno tona igara....
sam nemrem nać joysticke...vjerojatno su bili potrgani pa su završili u smeću....al ću kupit nove..... bum potražil u ALGORITMU (nije reklama...)
Staro 14.01.2003., 00:15   #21
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Talking Ochu i ja !!!!!

Blue Max (onaj dvokrilac), Zaxxon, Decatlon (koliko me to joistycka koštalo ni sam se više ne sječam), ... to su bila vremena. Ispred kuće mi je bilo više cipela nego u pitarelu i giliveru zajedno nakon što su svi frendovi iz kvarta banuli do mene nakon škole
Staro 14.01.2003., 01:14   #22
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Talking

joj...kad se sjetim...pa onaj Olymipc skier ,Soldier One,Barbarian 1 i 2 (tu smo polomili više joysticka nego na ijednoj drugoj igri...teta me u dućanu znala bolje neg mama )...pa Internationa Karate (joj..mrak).Ninja,BMX Kids....Mini golf...Ping Pong3,1942 (ludi avijončići....još dan danas nisam prešo tu igricu...bogami moram pogledat dal imam uopće sve diskete doma....sad mi je trenutno bed jer nemam joysticke pa nemrem niš igrat....al i to će se nać...mislim da mi pašu oni od Sega MegaDrive II 16bit (i tu konzolu imam doma...još se uvjek gazi Streets Of Rage 1 i 2)...kvragu barem ću moć unucima reć na šta sam potrošio mladost
Staro 14.01.2003., 01:54   #23
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Polomljeni Joystici

Kada sam polomio onako, odokativno, 20 par joysticka, onda sam ih već počeo popravljati. Se sječaš onda su bili osim palica pucali i oni "leptiri" u joysticku u obliku križa koji su određivali smjer, pa onda lijepo oguliš konzervu (od boje) od Coca-Cole ili 7upa i napraviš novi leptir tako da mama i tata misle kako si ti pametan i nešto korisno radiš i na neko vrijeme si ostavio njihov novčanik na miru, pa Bože moj i mi smo onda bili klinci sa ograničenim buđetima
Staro 14.01.2003., 10:08   #24
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Re: Polomljeni Joystici

Citiraj:
Kada sam polomio onako, odokativno, 20 par joysticka, onda sam ih već počeo popravljati. Se sječaš onda su bili osim palica pucali i oni "leptiri" u joysticku u obliku križa koji su određivali smjer, pa onda lijepo oguliš konzervu (od boje) od Coca-Cole ili 7upa i napraviš novi leptir tako da mama i tata misle kako si ti pametan i nešto korisno radiš i na neko vrijeme si ostavio njihov novčanik na miru, pa Bože moj i mi smo onda bili klinci sa ograničenim buđetima
Stari problemi sa QuickShoot 2. Jedinica je bila bolja.

Što ste me podsjetili. Koloko samo dobrih igara ima. I kako samo jadno izgledaju u usporedbi sa danacnjima. Zato na igrivosti nisu nista izgubili.

ghost busters je ona sto ima govor Je li iko dosao do kraja. To je bio kraj igrice.
Elegantan kao leopard

Staro 15.01.2003., 17:50   #25
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Thumbs up

ma i sam bog zna što nisam sve radio od joysticka...
imo sam u ladici tonu šrafincigera,šarafića,komada plastike (još i dan danas imam ,nikad neznaš kad će ti zatrebati....)gumbića..itd...sječam se jedne QuickShoot2 palice ,čisto bijele koju je buraz onak iz fore potrgo!!!(neznam koja je to fora ali..),pa sam onda ja od starog crnog zamijenio dijelove pa je čak i ludo ispao....bijelo postolje crna palica...

ja ghost busters nikad nisam prešao...teška ko vrag....prije sam prešao GTA3 nego tu igru....al ima vremena....

Staro 22.01.2003., 22:23   #26
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Question

pa kaj se dešava ovdje???kaj ekipa PCeksperta štrajka???već nekih par dana navečer nisam mogo uopće očitat njihovu stranicu!!!!već pomislio da nekaj ne valja sa modemom pa sam reinstaliro drajvere ?????? i to samo navečer....več sam počeo psovat HThi(v)net....
Staro 23.01.2003., 01:08   #27
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Question Zezas ili ne chitas

Je li ti to ovako iz šale ili stvarno ne čitaš šta sve ovdje piše, ima još neka rubrika osim intel, znaš? Da te brzinski uputimo ljudi imaju dual AMD za server pod Linuxom i ovaj pada kao penzići na hokejaškom igralištu. Ne znaju je li u pitanju pregrijavanje, napajanje, diskovi (soft raid), je li koja linija u Linuxu krivo napisana, ... uglavnom ljudi ne znaju. Pa sada idu metodom pokušaja i promašaja, pa će uspjeti ostati on line pa barem 48h u komadu, kladionice otvaraju već rubriku, PCExpert pada u 08, 09, 10, .... 24h.
Staro 25.01.2003., 02:47   #28
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

ma znam da ima i drugih foruma osim intela al pošto radim do nekih 5-6 popodne...dolazim doma umoran...otuširam se ,pojedem...i idem van....tak da idem na net tek oko ponoći....jebiga....ja gledam one forume koji me zanimaju i one u kojima možda mogu nekom pomoči...al bum bacio oko i na druge....
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno