|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Softver za nadziranje prometa...
Situacija je slijedeća: Jedan korisnik ima adsl router koji je spojen na mikrotik, dakle, računalo koje ima 2 mrežne kartice, jednu u client modu koja je "spojena" na gradski wlan, a druga u server modu na koju je spojena omnica na koju gađa 10ak usera. E sad, svi ti korisnici koriste spomenutu adsl liniju. Pitanje: kako i kojim softverom kontrolirati koliko koji user u lokalnoj mreži napravi prometa adsl-a. Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, ja imam neki progi za nadzor i eventualnu blokadu prometa na switchu, al ne znam jel bi pomogao i u tvojoj situaciji... Moram ga iskopat...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ako se nevaram imas tu mogucnost u tiku. Nisam se s njom igrao no ako se sjecam dobro bandwidth control u manualu i udri. Mislim da je spika isla da moras imati programcic pogrenut na nekom drugom kompu koji onda kupi info sa tika i savea. Programcic skines sa tikove strane. Frend mi je neko vrijeme dok nije nabavio flataru tako djelio troskove... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|