|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
remote desktop bez mjesanja kontrola izmedu dva usera
prvo da pozdravim nadlezne! trebao bi mi remote desktop software koji NEdirektno preuzima kontrolu nad racunalom. znaci dize u pozadini jos jedan explorer s kojim mogu upravljat a da se nevidi na defaultnom, znaci onom koji je vidiljiv na monitoru tog racunala na koji sam se spojio. primjer: dignem doma remote desktop i spojim se na frendov komp i da obadvoje mozemo radit na racunalu u isto vrijeme nedirajuću jedan drugome kursor i sl. Znaci treba mi neki program s koji ce u pozadini kao beckground proces moci upravljati racunalom a da se to vidno neosjeti. Jos jedan primjer: Frend igra igricu na racunalu a u isto vrijeme da ja mogu pisat u wordu na njegovom racunalu a da nemjesamo kontrole. nadam se da ste skuzili na sta mislim... ovo sam pitanje postavio na elitesecurity pa su mi odg. da nemoze da samo moze na win serv. ali nadam se da postoji neki program tog tipa...mozda je spyverski ali nema veze bitno da sluzi za ovo sta meni treba zahvaljujem se! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, mislim da si dobio dobar odgovor (na Win server). Uostalom, ne_želiš raditi na istom kompu dok se frend igra, a i jako puno toga ovisi o vrsti veze (kako i s tvoje strane tak i s njegove). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|