|
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja ih upravo skidam i probam ih večeras ili sutra...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo, probao ih. Ne znam perfomanse, to ću saznat tokom korištenja računala. Novi CP je za Noobove (ne one koji igraju na Nobu ![]() Sviđa mi se kako je prikazana temperatura grafe... Jako je bugovit i ne možeš skoro ništa namjestiti. Original dolazi sa AA na 4 i AF na 8, zato mi se i činilo da početne scene u novom 3dmarku imaju manje FPSa (nisam pustio do kraja, nego samo da malo prođe da vidim FPS) Sve u svemu je CP biti popljuvan kao i CCC od ATIja, barem na početku (to je moje mišljenje). Imate i mogučnost starog CPa, samo desni klik na desktop i properties (kao i prije), a ako želite u novi CP onda desni klik i nVidia Control Panel edit: Nakon drugog restarta nestao stari CP ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 06.02.2006. u 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja "metio" jucer X-G 83.20 i ... rade ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|