|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Frka sa wifi mrezom i emule-om
Ovako: 1. Imam PC na koji je zakacen USB ADSL modem i veza je shareana 2. Na mreznu je zakacen AP. 3. Na AP se kaci laptop preko WIFI mreze. Lan kartica od PC-ja ima IP 192.168.150.1. U postavke laptopa sam ubacio tU IP adresu kao gateway i sve sljaka ok ali: Na pcu emule radi kako treba i imam HIGH ID znaci portovi su ok a ako idem preko laptopa onda TCP TEST FAILED. nemam ukljucen nijedan firewall i isti portovi su otvoreni i na lapu i na PC-ju.Zna li netko u cemu je problem? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Velika vjerojatnost da je upravo problem u tim istim portovima. Prvo probaj staviti druge portove na compu i Lapu. Ako to ne upali (a nei trebalo) onda ces se morati igrati NAT -a :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
NAT ti je pravo rjesenje (ADSL modem za LAN + neki mali router - preporuka Linksys) ICS je ionako traljav, a kako radi port-forwarding neznam, jer hvala Bogu nikad nisam morao raditi port-forward ili port-trigerring preko ICS-a
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na glavnom kompu odredi ručno IP adrese, a na ovom drugom stavi nek odredi automatski.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
@hYcOde Probao sam skoro sve sto se tice portova i nema sanse. @MasterX Znam da je router prava stvar ali htio sam izbjeci dodatni trosak...ipak je to emule ili CS u pitanju. ![]() @domy_os Probao sam i DHCP i ista stvar. Na kraju,nista bez routera ...jeb'ga bez alata (citaj: para) ,nema zanata. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
nisu stari ljudi bezveze govorili: koliko para toliko muzike ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|