|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Problem sa DVD-RWom
Prijatelj ima problema sa DVD przilicom pa ako tko ima savjet. Konfa je P3 667MHz,512 Rama,WIN XP,GeF2.... Problem je sa DVD przilicom sta mu przi DVD i onda stane na nekada 20% nekada 50% i nece dalje koliko god ga pustio. Stavi na najmanju brzinu 4X i i isto nece...Radi se o DVD RW pionere 109... Na kompu je na master Hard a na slave optika...eto mislim da sam sve naveo. DA prije je przilica radila normalno sada mu je evo zaribala 3 CDa,radi sa Nerotom i to tako da prvo radi image na hard na pa DVD... Ima li savjeta?
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nek obavezno stavi pržilicu na svoj kabel. U win (xp pretpostvljam) odi na device manager i provjeri ide/ata/atapi controlers->primary ide channel->properties-->advanced settings. Primary slave (pržilica) ti mora bit na utra dma mode 4. Ako je u pio modu deinstaliraj ide chanell, i restartaj komp. I također provjeri kabel da je 80 žilni ata 100/133.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Daj molim te reci koja to pržilica radi u UDMA4 modu(gledo si vjerojatno HDD) vjerojatno si mislio UDMA2 = 33.3 UDMA4 = 66.6 UDMA5 = 100 UDMA6 =133
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Kakav netočni navod??? Moj Pioneer 109 uredno radi u ultra dma modu 4 (66.6), a ako si mislio na kabel, ova pržilica NE radi ispravno na 40 žilnom kabelu. Stvarno mi nije jasno na što misliš? BTW moj hard radi na UDMA 5.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|