|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2005
|
asrock s 939 problem!!
Kupio sam asrock ploču s939 i novi HDD jučer sam sve spoijo.U biosu je sve ok ploča je prepoznala sve uređaje ali kad stavim instalirat win dođe do nekog dijela i samo se restarta,i onda krene opet,ali stane na setup is starting wind i to je to.Čekao sam više od pola sata i ništa se ne dešava.Niti ne dođe do djela do odlučim što napraviti.Ja sam sa stare ploče prebacivao i proc i memoriju,dali je tu neki problem.Ili napajanje (chieftek 360w).sad neznam u čemu je problem,dali do ploče ili nešto drugo? _________________
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja sam imao slican problem kod jedne Asusove ploce,nisu se htjeli instalirati Windowsi. Pokusavao sam sve i svasta i na kraju ustanovio da je problem bio u BIOS-u. Probaj skinuti zadnju verziju BIOS-a za plocu,flashaj i onda vidi sto se dogadja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Sve sam to probao.Nisam dobio disketu ali sam sam nešto napravio i ništa.HDD kad je stavnjeno na non-raid onda ga u biosu prepozna,a obrnuto ne.Ali kad je na raid onda ga prepozna na ekranu,a tako je po defaultu.
![]() |
#6 |
Registered User
|
E domy-os jesi i ti sam slagao komp.Šta si stavljao windowse na default bios ili si prebacivao nešto u biosu,osim da ti boota s cd/dvd,i to s driverima za sata.Šta ti je ploča sama prepoznala sat,i jesi li imao raid ili non-raid?
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Disketa ti treba ako koristiš SATA 2.0 ili RAID polje, za obični SATA 1.0 kontroler ne treba. Ja sam napravio RAID 0 i stavio da boota s njega. Napravio disketu, instaliro Windowse, integrirao te drivere s diskete na CD, bacio floppy van i malo čačko po driverima da vidim kak se sve ponaša. Nakon toga sam na čisto instalirao Windowse s integriranim driverima i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|