|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
Želim biti admin [windows]!!
Evo ovako. Radil sam sranja na kompu pa me je stari stavil kao limited. Os je winxp pro sp2...problem je da se nemože ući u safe mode...dok se otvara računalo mora se unijeti lozinka. Stari počeka dok se učita kaj ne uđem u safe mode. I onda samostalno dalje. Trebam sa položaja limited doći do admina jer se ovako ništa nemože! fala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
to se.. po mom misljenju moze jedino rjesit reinstaliranjem windowsa ili da nekako nabavis pass od admina.... Probaj si instalirat neke programe koji bi ti mogli pratit sta ti stari stisce po tipkovnici kad utipkuje pass.... Ja znam samo za program All in one spy, on ti moze biljezit te stvari.. a vjerojatno imas i nekih boljih programa sto se toga tice... raspitaj se malo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kaj ti prepričavaš splinter cell ili pomažeš čovjeku?????? ima neka fora s tim pass-om al sam je zaboravio. Kad nađem napisat ću ti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
evo imas tu nekej pa ti možda nekej i pomogne http://petri.co.il/forgot_administrator_password.htm#4
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ne znam da li ti to sta znaci ali na Hiren's Boot CDu (ciji image mozes downloadati na netu) imas alata za probijanje passworda... znaci fino ga pokrenes i odredis si novi password za account koji zelis... al pitanje je da li ti zelis da ti stari skuzi da si prckao... jer vamo ne mozes procitati postojeci password nego ga samo promjeniti u neki drugi ili izbrisati...
![]() |
#7 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Re: Želim biti admin [windows]!!
Citiraj:
![]() Budi dobar i obećaj da nema više sranja po kompjutoru i tata će ti ukinuti kaznu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
Želim biti admin [windows]!!
Zahvaljujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Znači radi to tako s tim programima? Preuzeo si kontrolu? :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Re: Želim biti admin [windows]!!
Citiraj:
![]() ako je na biosu pass |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Ako se radi o Bios-u Clear Cmos jumper ili izvadi Bateriju, Ako se radi o tome da imaš privilegije user-a ili guest-a onda skini Winternals adminpack radi na slično kao HirensBot i promijeni password Administrator-u pa svog usera nakon toga dodaj u Administratorsku grupu. Postojala je i disketa za razbijanje tog passworda koja je koristila Linux kernel bootanje i nakon toga si mogao u SAM Bazi promjeniti password Adminu Pozdrav
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Nemoj koristiti password Cracker jer jednim od naboljih za SAM Bazu na Windozima treba cca 6- 10 Sati osim ako pass nije 123456 ili tako nešto
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|