|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
DVD-ROM se ne otvara
Nakon brisanja Windows 98 i instalacije XP-a u njemu ostao jedan od bug-ovih dvd-ova ,nakon pritiska na eject tipku par puta zasvjetli lampica kao da će ga izbacit ali ništa...na istom kompu cd-rom i dalje radi normalno.......zanima me da li može bit zbog malo memorije ...samo 128 sdr-a.... ....any idea....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ako slucajno medij nnije ostao zaglavljen, sto cjerujem da nije jel je vjerojatno radio kad si ga ubacio.. Bojim se da je jednostavnoo tvoj DVD otkazao... na njemi s prednje strane imas malu rupicu u koji bad hurnes nesto poput rastavljene klamerice, otvoris vrata.. Izvadi medij.. Probaj spojit na napajanje ponovno i otvorit vrata.. Ak neće.. Nije nekad ni loše malo se obnovit ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
my computer --> desna tipka na cd/dvd pogon --> eject. e, ako ni tako nece, ili se baci u rastavljanje i ciscenje, otklanjanje moguceg kvara. x puta sam uspio popraviti razne kvarove i kvarice vezane za optiku, vrlo je jednostavno sve to unutra, malo rastavi procisti, eventualno podmazi, i ako ne radi, barem si probao. ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
imam i ja takav problem sa dvd-romom tošiba crnim, kad stisnem tipku oce se otvorit al steka makar u njemu nema nista a onda negdje nakon dewsetog puta se otvori, znaci moram ga raskopat i podmazat sa svinjskom masti ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
a ak je to od kad si ga kupio nosi na reklamaciju. Meni se baš suprotno dogodilo, otvarao svakih 10 sec ![]() ![]() odnio na reklamaciju, dobio novu i šljaka ko loooda :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ištekaj ide kabel i upali komp i probaj onda jel se otvara. Meni Toshiba zajebava. Vrata izađu i onda se nakon nekoliko sekundi sama zatvore. Čekam pred kraj garancije, možda uleti noviji model... ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Uspio ga otvoriti, ne znam ni sam kako, sa rastavljenom klameric....sad radi normalno kao da ništa nije ni bilo..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|