|
![]() |
#1 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
![]() Kupio Supertalent CL2 modul, stavim ga na 200 MHZ radi nema gresaka.. na 205 se nece ni bootat.(cl 2, il 3 sve jedno) Dam frendu da proba na njegovom kompu, radi na 230 MHZ cl3 3 3 11.(Dalje nije ni probavo) Donesem ga doma od frenda , vise nece ni na 200 stabilno. Ok zakljucim nece bas savrseno na EPOX 8RDA3 al bude bolje kad se ploce promjeni.. DAnas donesem drugi 512 modul.. probam na cl2 200 MHZ , greske , ne valja.. Stavim na CL3 i iz windowsa polako dizem FSB..Prvo hoce na 210, pa na 22o pa se srusi.. Ja restart i ponovo.. (Stavim u biosu na 218 ) i ponovi iz windowsa direm, sad oce do 220.. nista se ne rusi. Vratim prvi modul koji sam donio od frenda .. slicna prica.. Zavrsio je na 230 FSB kod CL3 stabilno.. Nisam ni probavao dalje. Onda jednostavno kod CL3 stavim oba modula.. na FSB 222 u biosu, sve s eboota i nema gresaka.. Sad je trenutno na 205 MhZ CL2, 2, 3 5 Radi prime vec 2 sata.. Ko je tu lud? jel moguce da memoriji treba neki burn in ili nesta...Sta se je dogodilo? AJMO teorije molim lijepo.. Priznajem da ovakav rasplet ne bi ocekivao.
__________________ |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...mene od epoxa vise nista ne cudi,pikiram da je to do ploce,sigurno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ok... da ne ostane ovak kao da su duhovi bili unutra ![]() osnovni problem je bio sto epoxica u kombinaciji sa ovim procem ne voli sve mnozitelje... i
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
ako je tvoja ploča u q-cu, moja nije sigurno.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...evo jos malo o epoxu sa jednog foruma,zanimljiv problem: citirano: prijatelj ima gore navedenu plocu, javi mi da je vjerovatno memorija riknula takeMS ddr400. Odem do njega, ponesem moja dva Corsaira i probam. Proradi, rekoh probacu za svaki slucaj tvoju mem kod mene. Probam, zvucni signal dugi bip, pa opet isto. Znaci krepalo, ubacim Corsair sa Geilom kad u Windowsu vidi samo 512mb (jedan modul ostavim njemu). Uzmem cpu z, slot 1 geil 512mb, slot 2 corsair 65256 mb (65gb). Probam bez geila, bip pa bip. Rekoh super, riknula i moja. Probam njegov takeMS i geil, samo bip. Vratim Corsair sa Geilom, radi ali 512mb i dalje Cpu-z javlja za korsaira 65256mb. Ljudi, ima li kakve pomoci.. radi se o 8rda3+ modelu...sta vise reci.
![]() |
#9 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Ajd zaviri u kantu i pogledaj da li su ti se napuhali kondenzatori na maticnoj ploci...
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
@BrunoZG Ja sam bio polovicno rijesio probleme s plocom flashanjem STARE verije biosa. Svi ostali problemi su ostali ali mema poslije nije vise toliko zahebavala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |