|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2018
|
Prednji RGB ventilatori konstantno crveni nakon restartanja
Nadam se da je ovo prava lokacija za post pa ako nije, izvinjavam se. Restartao sam kompjuter 2 ili 3 puta u cca 5 minuta jer sam imao problem sa Rockstar launcherom. Nakon zadnjeg restartanja, kompjuter se pokrenuo sa 3 prednja RGB ventilatora stalno crvene boje. Inače RGB ventitatori su ugašeni. Restart je trajao nešto duže nego uobičajeno u smislu da je postupak zastao na sekundu ili dvije te se nastavio. Tada su se upalili crveni ventilatori koji su i dan kanije i dalje crveni. Restart uglavnom “proleti” na nvme m2 disku. Osim taj jedan put kad je restart malo “zastao” Windowsi su se pokrenuli normalno, sve radi uobičajeno uključujući i danas. Ne vidim neke razlike u radu. Pokrenuo sam Hwinfo i jedan red je crven. Sjećam se da je taj red bio crven i prije. Kompjuter nije over ili underclockan. Jesu li crvene brojke na slici bitne? Trebam li još nešto provjeriti ili obratiti pažnju što je moglo uzrokovati crvene ventilatore? Nadam se da je problem koji je to uzrokovao bio privremen. Crvene ventilatore mogu ugasiti RGB softwareom ali ne bih htio ugasiti pa zaboraviti da možda ima neki problem koji traje. Hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|