|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Universal Unreal Engine 5 Unlocker
jel itko zna gdje se ovo moze dobit osim za platit na patreon. mislim nije mi problem ni platit ako bi nasao info dali ce mi delat (FOV changer) sa Banishers - Ghosts of New Eden (v1.5.0.0). Ono sto mi nije jasno, Na netu pise da je igra UE5 build: 5.0.3.0. za UUU4 pise da je za UE 4.15 - 4.26. (probao i ne radi naravno). za UUU5 pise "Games using Unreal Engine v5.1 and later" sta sad to znaci da ne postoji za gore spomenuti UE 5.0.3.0? treba mi ovo da mogu igrat navedenu igru jer flawless widescreen nazalost nema plugin (al vidio sam da je postojao?). druga opcija je FOV tool koji je jako sumnjv kad ga se provuce kroz virustotal. bez FOV changera meni je igra neigriva. ![]()
![]() |
#2 | ||
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Svejstan sam sta je to i da triga, al svejedno me strah jer je oko 50% detected. Sad mos samo odlucit jel false pos il ne. Radije bi flawless widescreen samo da nadem taj plugin ili probao sa uuu5, ako skuzim jel to podrzava banishers ue5 engine. Negativna strana uuu4 je bila da onda nema freesynca. Sa flawless windscreen freesync radi (alan wake 2 testiran tak).
![]() |
#4 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ali nije tako strašna ni ta Patreon opcija kad ti već treba taj alat, uplatiš 5 eura za jedan mjesec, poskidaš što ti treba, i raskineš pretplatu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
je, skinuo i v4 i v5 tamo. v5 prepoznaje banishers i mozes inject napravit, ali nazalost nemos mjenjat FOV :-(. zaista ne kuzim koji je vrag tim devsima da to rade odnosno ne puste mogucnost mjenjati. jos mi ostaje opcija plugin za flawless widescreen ili onaj sumnjivi tool. ak nis ne upali nebum nikad odigral to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Nikad čuo. Potrazim. Thx edit: kolko vidim nemaju oni u trainer-ima, bar za banishers i ovo malo drugih sto sam otvorio nista vezano za FOV. edit2: naso plugin, uz cijelu hrpu drugih :-). na cs_rin_ru forumu. user K4sh ih radi. ima vec i za the last of us II
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 11.04.2025. u 18:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|