|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Chipset driver
Pozz ekipi Pokušao danas updejt AMD Chipset drivera i kaže Installation failed, ne kaže zašto. Pokušao uninstall ručno i skontam da uopće ne vidim chipset drivere igdje. Nema ih u Device manageru, installed apps ..... Kada pokrenem insatlaciju drivera u instaleru su sve one opcije sive dok vidim po netu da su svima zelene. Imal li tko ikakvu ideju osim novih WIN ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni su u Programs and Features pod AMD Chipset Software. Jesi skinuo dobre drivere? https://www.amd.com/en/support/downl.../am4/b450.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jesam dobre sam skinuo, najnovije. Uspio sam da ih dobijem u Programs and features tek kada sam otišao ručno u C:/users/app/roaming/AMD/Chipset software, našao najnoviji package i od tamo ručno pokrenuo instalaciju preko windows installera. Znači prošlo je kada sam zaobišao AMD instaler. U device manageru i dalje ne vidim ništa gdje se spominje Chipset ali to možda tako mora biti na ovoj konfi u to se ne kužim ni najmanje. Nadam se da je sada sve u redu i da radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Zna se desit da mu fali neki štajaznam net framework ili oni user kernel driver mode bla bla,više ni ja ne znam kako se zovu i onda ne prolaze neke instalacije. Provjeri fali li ti šta od toga. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |