|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Web host
Neka preporuka za provjereni web host, i gdje bi mogao usput registrirati domenu? Domaći, iz HR. Web neće biti ništa specijalno, promet neće biti veliki, wordpress jednostavni site. Ili možda bolje ClassicPress? Hvala. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
mydataknox? mislim da se može sve preko njih. Mogu ti dati i referal, čisto da smo svi na dobitku.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Wordpress ili ClassicPress to ćeš morati sam odlučiti. Ako do sada nisi radio u niti jednom oda bih ti preporučio ClassicPress. Wordpress nije više onaj stari od kad je Gutenberg u jezgri. Meni od samog starta Gutenberg nije dobro sjeo i od tada sam na ClassicPress-u (više od 6 godin) Ako znaš koristiti word onda ćeš se puno lakše snaći u ClassicPressu, ClassicPress je wordpress bez Gutenberg odnosno blokovskog uređivača, a sad kako volis |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Stavit ću pitanje u ovu temu. Pomoću Chat GPT-a sam si napravio jednostavnu web stranicu sa basic info o sebi kao freelanceru, softwaru kojeg koristim, kontakt i te sitnice. Zakupio sam domenu i čekam da proradi (pisalo je 24-72h). Trebam hosting za to. ChatGPT mi nudi Netlify, navodno je to besplatno? To bi bilo super ako je. Neću koristiti usluge mail adrese, za sad nek bude gmail za kontakt, tako da je to u biti statička web stranica. Da li je taj Netlify ok za to ili ima nešto bolje? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Odlično. Tnx za info. ![]() |
|