|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Umrežavanje crossoverom i neke postavke
Ovako, umrežim ih, postavim za svakog IP-ove i kompovi se vide bez problema. Situacija je slijedeća: želim s prvog kompa imat pristup na drugi (obratno nije bitno), dakle, da mogu instalirat programe. Taj "prvi" komp. ima pristup na net i jedino što želim je taj pristup omogućiti ovom drugom kompu. Postavio sam situaciju kako je RAK naveo u uputama poviše, međutim, drugi komp ne može na net, a kad se idem spojit na njega s ovog prvog, traži mi password za Guest account. Trebao bi postaviti nekog korisnika na drugom računalu (s prvog) koji će imat pristup svemu? Šta koristit za Remote control? Program kojim ću moć vidjet desktop na drugom kompu? Evo, za nekog pitanja i previše, a za onog ko zna, sve stane u 3-4 crte.
![]() |
#2 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Umrežavanje crossoverom i neke postavke
Citiraj:
Citiraj:
Koristim UltraVNC i pokazao se bolji (brzi + ima file transfer i chat) od RealVNC. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo, stavio RealVNC i stvar funkcionira u redu. Nisam niti kreirao "juzera" na drugom kompu. Probat ću taj tvoj Ultra. Jedino, ne mogu nikako natjerat ovaj drugi komp. da ide na net preko prvog. Sve živo probao.
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
@ Rivi Ne koristim ICS pa ne znam. @ domy_os Samo za usere koji ti pristupaju preko mreze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Kad ti je već komplicirano napravit ICS, skini se recimo freeproxy, stavi ga na komp sa kojeg ide net i na drugom stroju samo podesiš da se spaja preko proxy-a..
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|