|
![]() |
#1 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne diže windowse
Već je bilo problema s tim frendovim kompom - izvadio sam sve van, ostala je grafička, DVD rom, 256 sdrama, inastalirao friško win i opet blokira, smrzne se potpuno. Savjetovali siu mi da promijenim pastu, što i jesam i na procu i na grafičkoj - opet ista stvar. Samo nisam memoriju promijenio, nemam sdrama. Ploča je jetway (ne znam model), proc celeron 2.0 Ghz, ram infineon PC133 jednostrani, grafa MX 240, 80GB harda - Maxtor Dmax. Ima li tko kakvu ideju što ne valja ili je je ram glavni osumnjičeni? Sve je ok dok ne pokušam dignut widowse, onda potpuno zablokira, neće ni safe mode, chkdsk - sve u redu. Ideje??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Savjetujem ti da nastojis svakako pokusat i sa drugim modulom memorije ali prije toga pogledaj (okom) samu plocu u potrazi za necim neobicnim,kondenzatori znaju cesto platit (oni blize procesoru). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Pastu sam promijenio jer se temperatura mijenjala, rasla pa spuštala bez nekog posebnog razloga. Promijenio i Ram koji sigurno radi, ali ništa - i sigurno je problem u ploči, kao što si rekao - dva kondenzatora južno od procesora, sve je rđavo oko njih, mislim probijeni su. Koliko je posla da se to zamijeni? Ili, prodaje li tko s.478 ploču ali SDRam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
a sto si drugo ocekivao od "jetwaya"...pa daj molim te....oni ne znaju napravit ni dobru tv karticu, a kamoli maticnu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
flajpan... Pazi kondenzatori se mogu zamijeniti onim @ (čitaj ekvivalentnima) koji mogu bit i bolji nego originalni. Taj postupak nije za obične smrtnike jer zahtjeva mirnu ruku i iskustvo + dosta je delikatno i ako zeznes...(ma uostalom nemas sta izgubiti) Curenje elektrolitika iz njih je i vise nego ocigledan znak da su neispravni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
DA! Ali svejedno onaj tko bude radija mora biti oprezan,radi sebe. A ako i ne uspijes nista napravit opet nije bed jer nisi puno izgubija! Sretno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|