Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.01.2006., 15:02   #1
Fox
Staff Sergeant

Fox's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Novi proc

Procesor je P4 3.0GHz.I sad se pojavljuju problemi. Stavim ga ja uredno na matičnu i upalim komp. Windowsi(xp pro+sp2) se bootaju na desktop i onda se smrzne i ne trza više samo ga se može restartat. Restartao sam ga više puta pa čak i ugasio pa opet upalio. Dvaput mi se pojavio i plavi ekran da kao neki file nije mogao biti load-an. Evo za info ploča je asus p4p800se i gore je stock cooler. Pa sad ljudi ako ikako možete pomagajte! Hitno je!
Fox je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2006., 15:07   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Re: Novi proc

Citiraj:
Originally posted by Fox
Procesor je P4 3.0GHz.I sad se pojavljuju problemi. Stavim ga ja uredno na matičnu i upalim komp. Windowsi(xp pro+sp2) se bootaju na desktop i onda se smrzne i ne trza više samo ga se može restartat. Restartao sam ga više puta pa čak i ugasio pa opet upalio. Dvaput mi se pojavio i plavi ekran da kao neki file nije mogao biti load-an. Evo za info ploča je asus p4p800se i gore je stock cooler. Pa sad ljudi ako ikako možete pomagajte! Hitno je!
Imas frisku instalaciju windoza, kakve su ti temperature, mozda cooler nije dobro legao, provjer memu, postavke biosa...idi step by step.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 16.01.2006., 15:22   #3
Fox
Staff Sergeant

Fox's Avatar

Postavke u biosu sam stavio na default,Windowse već imam gore zato jer sam samo mijenjao proc prije je bio gore celeron 2,4. Bios mi normalno očitava proc, temperatura je bila kad sam prvi put upalio 44 stupnja.Za memu mislim da nebi trebalo bit problema, a u ostalom kako da ju provjerim?
Staro 16.01.2006., 15:51   #4
Infekted
Just Member...

Infekted's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Dvaput mi se pojavio i plavi ekran da kao neki file nije mogao biti load-an.
Cini mi se da je ovo problem softverske prirode vise ako ti "neki fajl" ne moze biti loadan.....
Infekted je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2006., 16:01   #5
Fox
Staff Sergeant

Fox's Avatar

Evo sad sam ga opet stavio i primjetio sam da kad se učita na desktop u zvučnicima se na sekundu čuje zvuk pucketanja struje i onda se sistem smrzne.Jel ima još tko kakav prijedlog?
Staro 16.01.2006., 23:00   #6
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Koja matična?
Meni se čini da taman kad treba očitat neki software ili postavke drivera on se smrzne

Probaj iz Safe Moda reinstalirat driver od CPUa

Ako ti je Celeron prije bio 800FSB onda nema frke, ako nije onda ti je moguće da je ostao drukčiji dijelitelj memorije u biosu
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno