|
![]() |
#1 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Novi proc
Procesor je P4 3.0GHz.I sad se pojavljuju problemi. Stavim ga ja uredno na matičnu i upalim komp. Windowsi(xp pro+sp2) se bootaju na desktop i onda se smrzne i ne trza više samo ga se može restartat. Restartao sam ga više puta pa čak i ugasio pa opet upalio. Dvaput mi se pojavio i plavi ekran da kao neki file nije mogao biti load-an. Evo za info ploča je asus p4p800se i gore je stock cooler. Pa sad ljudi ako ikako možete pomagajte! Hitno je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Novi proc
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Staff Sergeant
|
Postavke u biosu sam stavio na default,Windowse već imam gore zato jer sam samo mijenjao proc prije je bio gore celeron 2,4. Bios mi normalno očitava proc, temperatura je bila kad sam prvi put upalio 44 stupnja.Za memu mislim da nebi trebalo bit problema, a u ostalom kako da ju provjerim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Just Member...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Staff Sergeant
|
Evo sad sam ga opet stavio i primjetio sam da kad se učita na desktop u zvučnicima se na sekundu čuje zvuk pucketanja struje i onda se sistem smrzne.Jel ima još tko kakav prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koja matična? Meni se čini da taman kad treba očitat neki software ili postavke drivera on se smrzne Probaj iz Safe Moda reinstalirat driver od CPUa Ako ti je Celeron prije bio 800FSB onda nema frke, ako nije onda ti je moguće da je ostao drukčiji dijelitelj memorije u biosu
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|