|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Problem sa instalacijom (Glj82a4 error i audiogenie2.ocx error.)
Pod Win ME počeo sam instalaciju programa «Audioconvert» i u toku instalacije mi dolazi poruka: Glj82a4 has caused an error in AUDIOGENIE2.OCX. Glj82a4 will now close. Nakon klika na Close instalacija se nastavila i na desktopu se pojavila ikona programa. Kad idem pokrenuti program pojave se slijedeće poruke: Audioconvert has caused an error in AUDIOGENIE2.OCX. Audioconvert will now close. Run-time error '339': Component 'AUDIOGENIE2.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid Isti program smo bez problema instalirali na drugo računalo. Reinstalirao sam windowse (sa formatiranjem diska) ali opet ista stvar. Pomozite treba mi baš taj program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Da li i drugi komp ima Win ME? Možda taj prog ima problema u radu pod Win ME ili se kolje sa driverima od tvoje zvučne
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Yes taj drugi je Win XP ali da li možda znaš šta bih trebao da uradim da mi proradi i pod Millenium. Kako da nađem taj AUDIOGENIE2.OCX. i instaliram ga u comp.Tražio sam sa Google ali mi on nalazi samo neke PDF fileove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
E da znam bi ti odmah rekao
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|