|
![]() |
#1 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
neće grafa na jednu ploču
stavim grafičku(agp8x) u komp, upalim i nakon par sekundi počne komp pištati ubacim drugu grafičku(agp4x) i komp normalno radi (u kompu mbo podržava agp speed do 4x) prvo sam pomislio da grafa uopće neradi pa sam je stavio na drugu ploču(agp8x), a ona normalno radi pa sam pomislio da je u pitanju agp speed pa sam ju stavio na drugu ploču(agp4x) i ona normalno radi vratim na onu prvu ploču i naravno ona opet ne radi (mijenjao sam postavke u biosu, resetirao cmos, vadio rame.... ali džabe sve) jel zna neko što bi moglo biti il što da probam kako bi proradila? svi prijedlozi su dobrodošli jer ja ne znam što bih više probao jedino još moram, kad nabavim, probat stavit neku agp8x grafu na tu ploču pretpostavljam da se agp utor nekako pokvario i ne prima agp8x kartice, ako je to moguće kartica je prije na toj ploči radila normalno ...kad upalim komp na monitoru i dalje piše "no signal" Zadnje izmijenjeno od: Air Force. 14.01.2006. u 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobro pa si reko koju grafičku imaš i ostatak konfe.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
mislio sam da je to nebitno svedno... riječ je o 9200se (nekad strganoj) tualatin 1.3@1.7 512sdrama neka gigabyte ploča sck.370 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...meni nece radeon 9550 na abitovu plocu kt7a,dok recimo radeon 9800pro radi bez beda tak da je sve moguce...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|