|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Software za access point D-Link DWL-2000AP+
Da li postoji koji program za D-Link DWL-2000AP+ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakav software? Ne znaš uć u postavke ili šta?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
....
Znaima me da li postoji software za taj access point s kojim bi mogao vidjeti jačinu signala pristupnih točaka koje hvatam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A to, imaš Network Stumbler.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
...
Imam taj program i on ne može pronaći access point jer radi preko mrežne kartice. Network stumbler pronađe samo mrežnu karticu i ispiše da nema uređaja s kojim on može raditi. Ako netko zna kako konfigurirati taj program da očita moj access point bilo bi to super |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
žicless surfer
Datum registracije: Dec 2004
|
ne može se to nikako izvesti preko netstumblera...nisam siguran točno da li 2000ap+ prikazuje rssi u site survey...potraži site survey button u web sučelju pa ćeš vidjeti...ako nećeš naći tamo onda nećeš nigdje ![]() ustvari, ako se spajaš na ap koji prikazuje signal klijenata koji su spojeni može ti neko odande očitati
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Firmware 2000AP+ nema tu mogucnost. Barem ne one koje sam ja probao a probao sam ih vecinu. NetStumbler naravno tu nemoze pomoci jer on ne radi preko etherneta i sl. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|