|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Canon Multipass C70 WinXP
Et ovaj uredaj u subjectu naveden ne mogu nikako napraviti da radi u winxp-u...inace cijeli internet sam prekopao i nema drivera za njega vec samo patch for winxp...sto mi puno ne pomaze...xp ga uredno prepozna,instaliram ga uredno preko win2000 drivera,ali kada se to sve obavi u printerima nema nikakvog uredaja...a patch hm...ne znam sto s njime...ima tko kakvo rijesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A jel ima možda patch read.me? Pošalji mail Canonovoj tehničkoj podršci ako ne možeš riješit problem
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: Canon Multipass C70 WinXP
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Progaj ga kopirati u direktorij od drivera... Možda on patcha driver prije nego se instalira. Šta nije ništa pisalo tamo od kud si skinuo taj patch?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Dao sam ti linkove - skini sve potrebne drivere i patch. Instaliraj driver za win 2000, restartaj komp, instaliraj patch, traži restart i amen. Jel to toliki problem? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|